Sekiranya….

Sekiranya haiwan mempunyai Facebook, mungkin statusnya begini erk….

 

Anjing : Tunggu di jemput sayangku untuk ke salon ni :))

Lembu : Huh!.. asyik2 susu ku diraba2 lagi oleh bos, damn!! :(

Kucing : Anak aku yang ke-7 baru tanya sapa bapaknyer, aku bingung nak jawap ape. Aku sendiri lupa bapaknyer sapa ..

Nyamuk : Aku positif HIV AIDS, huh!! salah isap, hiks..:(

Ayam : Kawan2, kalau esok aku tak update, maknanyer aku dah di goreng. Luv u all :((

Cumi-cumi : Abis ulang dakwat je ni…

Babi : Aku difitnah menyebarkan flu. huh!! :((

Kambing : Jangan keluar rumah ye friends, tak lama lagi raya haji… :(

LOL

Hahahahahahaa

2 comments:

ubipanas said...

hahhaa. lawak2. kalau lah ada mcm tu. hik3 den x leh nk bayang

ikhlas dr,

Blogger 20 Sen

Lyn Yusoff said...

Kyuubi,

lawakkk tul..
klu lah binatang2 pun ade facebook..
huru hara dibuatnyer.. hehhehee