Spaghetti Grill Paradigm Mall

Hi LoVers,

This is our first outing after raya. Our second time went to Paradigm Mall too. Ubah angin skit. Ni sikit2, The Curve, tak pun Setia City Mall, MV, Empire, Nu Sentral or Sunway Pyramid. Jemu plak. So kita cari tempat lain for hang out. Idea my niece yg bagi. Selama ni tak pernah terpikir pun nak pergi.

We went there for shopping too. Budak2 ni cari brg. Maklum lah duit raya berkepok2. Tu yg pi shopping tuh. Kita ni tgk jer lah. Duit dah perhabis keluar nak raya hari tuh. Kahkahkahkah. Disebabkan keluar rumah tak makan pape, so dorang decide nak makan spaghetti at Spaghetti Grill. Our 1st visit hari tu dah nampak. Tapi kan puasa. Tu yg mengidam tuh. 

Sebelum sampai order kita bergambar dulu. Dorang ni mmg photo obsession betul. Kat mana2 sure nak bergambar. 

My perfect date

I'm not feeling well. Tapi gigih jugak lah bawak budak berdua tu keluar. Sorang dah nak habis cuti raya. Sorang lagi baru dpt offer study kat Uni. Kiranya lepak2 sebelum dorang balik belajar lah ni. 

I had spaghetti aglio olio. It was pretty plain with chicken pepperoni and a a slice of garlic bread. My two niece with spaghetti meatball & fish and chip. Portion dia byk. Tercungap2 jugak nak habiskan. Hehehe

Settled makan kita mencari brg. Budak berdua ni yg bz shopping. Ermm tapi korang jgn percaya sgt kat Lyn pasal bab shopping ni. Konon jer tak da. Tapi at last dia yg memborong lebih. Sampai kena perli dgn anak2 buahku. Hehehehe

Kan Lyn dah ckp. Dorang berdua ni mmg suka bergambar. Dlm toilet pun nak bergambar. Tapi takpe, toilet dia bersih & besar. Cermin ada di mana2

Syoklah jalan2 kat Paradigm Mall ni. Tak crowded. Mmg senang nak shopping & makan. Tempat shopping & makan pun semua up-to-date. Cuma ada a few shop that I'm looking forward jer takda. Tu kena cari kat The Curve or any shopping mall yg lain. 

Parking pun senang. Tak payah nak tawaf byk kali pun. Masa nak balik pun still byk parking yg kosong. Ermm maybe sbb raya, semua org balik kg. Tapi masa minggu puasa pun, tak ramai org. Kan org sibuk bershopping, tapi serious mmg parking tak full pun. Ermm maybe org Kelana Jaya dah jemu kot pergi Paradigm Mall. Tu sebab tak crowded hehehhee.


4 comments:

Mummydearie said...

Akak pun dah sampai sini walaupun kiranya jauh juga dari rumah. Tapi memang rasa bestlah juga sebab tak ramai orang. Tempat makan belum pernah try lagi sebab masa kami pergi ke sini sekadar nak tengok-tengok aje apa yang ada.

Nampak tak menariklah spaghetti olio dengan chicken pepperoni aje. Kalau beli yang kat KLCC tu (Pizza Milano) penuh sepinggan dengan fillet ikan, sotong dan udang lagi. Memang senak perut kalau tak berkongsi.

Lyn, bukan ke awal tahun hari tu katanya nak mengurangkan aktiviti bershopping? Dah lupa ke~_^

sue mohamed said...

tak ramai orang tu heaven.. hihihih sbb tak crowded

jemput singgah tips cantik tanpa mekap

Lyn Yusoff said...

MD,
tu pun repeat kali kedua. masa 1st tu jsut tgk2 jer..

tu jer yg ada kak. klu nak ke KLCC tu ntah bila ntah..

ermmm jgn percaya lah kak dgn janji2 manis ku itu. mmg tak boleh pakai.. hehehehe

Lyn Yusoff said...

Sue,
Tau takpe.. senang nak kemana2..