Short Monday Entry

Hi LoVers,

Good morning & happy Monday everyone!!! 

Back to work after weekend. Spt biasa kena kerja. Kena byk siapkan kerja sebelum hujung bulan ini sebelum bercuti panjang. Nak pergi holiday dgn kawan2 blogger katanya. Destinasi nnti Lyn bagitau later lah yer, since kitorang semua tak mention pun kat mana2 lagi. Hahahaha

Start May ni mmg byk benda nak di discuss kan. Nak berjumpa, tapi dlm WA group mmg bertubi2 jugak chit chat nya. Bagus jugak ada WA ni, boleh create group & boleh berbincang dgn mudah. Taklah perlu nak jumpa selalu. Cuba bayangkan klu takde WA, payah jugak nak discuss. Cuba klu discuss melalui SMS, tak ke payah. E-mail pun susah gak.

Actually dah agak kedaung jugak sbb kepala dah pikir nak holiday jer. Kerja pun nak taknak kena siapkan. Klu tak nnti, tak boleh cuti. Ermm btw, my annual leave already approved. Yeayyyy!!! Tapi kerja rasanya makin bertimbun pulak. Ishhh2. So kena lah berusaha untuk menyiapkan dgn jayanya. 

Oklah cerita lite2 jer hari ni. Sbb sudah tak tau nak tulis apa. Byk lagi entry yg Lyn hutang. Krabi, PD and ada lah entry yg tak penting pun sebenarnya. So klu tak tulis pun, org tak kisah pun. Hehhee..

Nak cerita ni jer sebenarnya....

My niece, Puteri dpt tempat ketiga dlm pertandingan taekwando Daerah Klang. We proud of you baby even dpt no 3. Lepas ni boleh jadi bodyguard acik. Hahahhaa

Dlm WA kemain papa nya kata "lepas ni boleh jadi bodyguard papa & mama!!!" hahahhaa


4 comments:

Aznin Taridi said...

Asmlkm. Bestnye dpt bercuti dgn kengkawan. I dah lama tak bercuti sakan.... insyaAllah one day... =)

Mummydearie said...

Tahniah, Puteri! Lepas ni ramai yang nak ambil jadi bodyguard. Lebih baik apply bodyguard retislah, Puteri! Glamour sikit ^_^

Biasalah kalau nak cuti berjalan makan angin, mana ada mood nak kerja. Akak ni kalau dah sampai Jumaat pun, memang takda mood dah. Rasa tak sabar nak balik rumah!

Lyn Yusoff said...

Aznin,
Wassalam..
In Sha Allah ada rezeki u nanti...

Lyn Yusoff said...

MD,
hahahaha... ada gak ktorang usik2 dia, lepas ni boleh jd bodyguard. Jwbnya, takmau. adik nak jadi doctor.

mmg betul lah kak.. mmg takde mood sungguh