Taken 2

 
Knowing me, I’m not movie lover. Selected movie yg Lyn tgk. Taklah setiap movie keluar Lyn pegi. It’s not me lah anyway. Hahaha

Last week, dpt lah tonton Taken 2. Walaupun terpinga2 tak tau cerita sbb tak follow Taken 1st part dulu. Tapi boleh agak skit2 dari ape yg my friend cerita kan. Review?? Tak pandai lah sgt. Korang kena pergi tonton sendiri.

It's really good. Trust me.

8 comments:

Rasp said...

i lak suka tgk movie tapi bukan gi tengok wayang laaaa...
tunggu download hehehehehe...
leh ler layan nie nanti nanti...

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Wahhh sofia arituh nk layan movie nih tp time die tak kena dgn masa sofia..so, melepas..huhu..

sofia xpenah tgk filem nya tp sy suke gile game die..

regards,
Unsmiley

Lyn Yusoff said...

Rasp,
lyn klu tgk kat rumah okey lah kak..
download2 ni..
klu cinema mmg malas ar...

Lyn Yusoff said...

sofia,
wassalam dik..
better pergi tgk..
mmg best.

Yatie said...

dah lama rasa tak tgk wayang citer camni..selalu masuk tgk kartun jer.. layan je la...sejak beranak pinak ni kan :)

Munirah Abd said...

taken yang first best juga. tgk nangis2x hahaha cengeng. yang 2nd ni ok movie wajib g tgk ni.. :D

Lyn Yusoff said...

Yatie,
takpe kak..
leh download n tgk kat rumah :)

Lyn Yusoff said...

Munirah,
menangis?? sedih ker??
yg 2nd mesti kena tgk..