Shopaholic!!!

Are you guys LoVe shopping??

Are you guys LoVe online shopping??

If yes, gimme 5!!

So are there any of you who don’t like shopping?? Sure lah takde kan. Semua org suka shopping. If tak suka tu, something wrong somewhere lah. Hehehe.

But men can't understand why women like shopping, it's doesn't matter. Dah namanya perempuan kan. hehehe

I love shopping online… coz I don’t have to fight crowds and I don’t even have to leave my house :)

IMG02620-20120816-1819Actually dari dulu pun. Tapi dah lama tak buat kerja online shopping ni. Lately I'm so addicted to online shopping again. Semua web Lyn terjah. Mane yg cantik mmg zass zass terus beli. I think the prices much more cheaper & more choices. But availability depends on first come, first served basis.

Sometime org pikir takut nak online shopping ni especially baju2, takut tak fit nnti. But so far Lyn takde masalah. Takkan size badan sendiri tak tau uolsss. Hehehe

Lyn ada beberapa helai beli tak pakai lagi. Tu lah tamak sgt kan. Beli beli tak pakai. Biar penuh wardrobe tuh. Diri sendiri naik pening. Belum habis pakai lagi. Dah sibuk beli yg lain. Nafsu.. nafsu.. Cannot tahan anymore. Hehehe

Tapi biarlah berpada2. Nnti belum cukup bulan dah makan maggi. hahaha #Oppssss #Eh. A reminder for myself, and maybe for you too. *peace*

8 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Hahaha..same la kite..suka beli kat poplook..kadang2 jadik addicted nak beli kat sini..dah la diorang tetiap minggu update je baju baru..gatal je tgn nih nak click kt poplook..hehe

regards,
Unsmiley

Ain @ Mama Ardini said...

salam perkenalan..
Poplook mmg best..hehe..i pun suka beli kat situ..anyway feel free to visit my blog ye..tq :)

www.norainezamshah.com

SURIA AMANDA said...

lama x layan shopping online...

Lyn Yusoff said...

Sofia,
Wassalam...

kann.. sama lah kak lyn pun..
tiap2 hari mmg nak terjah online shopping ni... tak beli cuci mata pun dah okey

Lyn Yusoff said...

Ain,

selamat berkenalan jugak. thx for dropping by yea :)

Lyn Yusoff said...

suria,
syok along!!

Nurul Aula said...

shopping sampai golek!!
do share ur purchase leh tukar2 pendapat..

Lyn Yusoff said...

Nurul,
golek2 pengsan2 gitu..
sure dear... nnti kita blog2 k