Makan Ada Idea Pulak :)

You know that I've no idea to write anything here. Huhuhuhu.

Ada jer benda nak cerita. Ada jer pic nak tepek. Dah elok2 dah type, lepas tu delete balik. Owh damn!!!

Kemana lah mood nak menulis ni erk. Mcm dah pergi jauh jer. Ke mata ku yg asyik nak tidur je bila tgk lappie. Asyik pandang tilam dan bantal jer. Last2 switch off lappie & modem terus panjat katil. Tidur lagi bagus erk. 

IMG02684-20120927-1306 Hah, just nak share my favorite food. My family’s favorite food too. Ikan bilis & kentang goreng berlada. As usual, my mum cooked. Mkn pulak dgn nasi panas kan. Mmg sedappppp.

It was my lunch which I brought along to office last Friday. Sampai berebut mkn dgn my friends. Masing2 cakap sedap & suruh bawak lagi. Hehehe. Sure next time yea :) Yg paling tak tahan ada yg nak order. Mak aihhhh masak simple2 mcm ni pun siap nak order ko. Ishh senang sgt nak masak makanan ni. Pejam mata pun boleh masak. Gitew!!! Hahaha

6 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt,

hehe sama lah kite..sofia pun asyik mengantuk je sekarang nih..

wahhhh lauk tuh memang best..sofia pun suka sangat..tp kalo buat sendiri rasa sambal tuh xsama macam mak yg buat..huhu

regards,
Unsmiley

SURIA AMANDA said...

selalunya lauk mcm ni memang menjadi kegemaran..sebab org dah muak mkn lauk kat kedai...dia yg simple2 tu buat bertambah nasi lagi...

Lyn Yusoff said...

sofia,

penat kerja.. sure mengantuk n penat kan..

mak2 kita buat mmg sedap..
maklumlah dari kecik makan air tgn mak sndiri

Lyn Yusoff said...

Suria,
betul tuh...
mmg bertambah nasi

Nurul Aula said...

owh my favourite too!!! ehehe:)
kalo zaman uni bawak bekal makan untuk nak study :)

Lyn Yusoff said...

nurul,
lauk yg simple dan sedappppppppp