Mari Bergelak






4 comments:

Aznin Taridi said...

Tergelak besar tengok strip yang mula2 sekali. Kan byk kes cenggitu? Mula2 jual mahal, pastu nak check plak gambar elok ke tak elok. Yours truly pun rasa macam pernah je buat pe'el mcm tu hehehee....

Lyn Yusoff said...

Aznin,
kita pun mcm tu jugak dia.. eh..
tapi bkn kita jer kot.. org lain pun sama gak.. hehehehe

Mummydearie said...

Bab cikgu dengan anak murid tu memang terbaik. Kesimpulannya handphone memang amat diperlukan di sekolah. Anak murid pun pandai-pandai sekarang. Sekurang-kurangnya kalau ada handphone bolehlah cikgu google aje apa yang tak pasti bila ditanya dek anak murid!

Lyn Yusoff said...

MD,
mmg perlu sbnya.. but its depends on situation..
kang klu saja, lain plak jadinya. tau lah budak2 skrg lagi advance