Goodbye 2009, Welcome 2010 :)

Hi Lovers,

Happy Monday everyone!!!

Well, pejam celik pejam celik, kita semakin hampir meninggalkan thn 2009. Tinggal beberapa hari saje kan. So how's ur life in 2009?? Sure ada kenangan manis & kenangan pahit kan..

Azam 2009 korang mcm maner?? terlaksana ke tak??

Every year, azam Lyn sentiasa same. Ingin menjadi seorang yg baik disisi family & masyarakat sekeliling. To be honest, ada jugak yg tak tercapai dek akal. Its normal actually. Sekiranya berhasil syukur Alhamdulillah. Dan jika sebaliknya, dun give up. InsyaAllah masih ada lagi peluang.

For myself, tak semuanya indah. Pahit manis masam kelat semuanya ada. Yang paling teruk ianya betul2 menguji kesabaran diri Lyn ini. Ade saje cerita2 yg kurang enak di dengar. I was too cried.. cried & cried :( But until one stage, I don't want to discuss further more. Biarlah Lyn simpan dlm hati kecilku ini. Its too personal. Let bygone be bygone.

Tahun 2009 byk membuatkan hati kecil ni menangis lagi, kehilangan org yg tersayang iaitu family members & my lovely niece yang telah kembali ke rahmatullah. Adik, acik rindu adik sgt2. Semoga roh mereka di tempatkan dikalangan org2 yg beriman & beramal soleh. Al-Fatihah.. Amin

Tapi ape yang penting thn ini byk mengajar Lyn erti kehidupan yg lebih baik. Im not type of person yg dulu2. Sudah mampu untuk mengejar kejayaan even tak sepenuhnya lagi. Alhamdulillah, ianya menjadi sebahagian drpd jiwa ku skrg. I learn a lots of things dan kini sudah sebati dlm jiwa :D

Alhamdulillah, I learn & appreciate what I have in my life, eventhough im not strong enough to face it. Im still disillusioned with lots of things, I wish somehow i'd know what im supposed to do/ be doing especially in 2010. Alots of changes kot. InsyaAllah

.. but I need is more love for everyone and what I wish for is happiness and direction.

Currently, im filled with gratitute for all the goodness, blessing and glad tidings Allah has given me, Alhamdulillah. Syukur sgt2. Amin.. :)

To people out there, wishing u a great 2010..
Semoga ianya lebih baik dari thn2 yg lepas..
InsyaAllah :D

*hugs*

Love,
Lyn

[Pic, credited to google image]

6 comments:

cintaqaseh said...

hye kak lyn,
azam thn ni ada gak yg tak tercapai..huhu..mungkin kurang berusaha...
azam 2010 dh set up dh..harap2 ada rezeki untuk caapi azam 2010 nnt.
untuk kak lyn..selamat membuka lembaran baru d tahun 2010..

daela said...

Semoga tahun depan akan membawa sinar dalam hidup lyn..begitu jugak tuk semua..

sue said...

hurm..yela cepat tul masa berlalu.. walaupun ujung thn ni byk yg sedih dr gembira..n sue harap next year lebih baik la dr tahun nih...begitu jugak nagn lyn... aminnnn

lily lotus said...

semoga tahun depan akan lebih mematangkan diri kita...

Lyn Yusoff said...

hi Cinta,
its normal klu tak tercapai tuh. mksudnya kita kena berusaha lagi. InsyaAllah ianya akan tercapai gak nnti. untuk cinta, selamat membuka lembaran baru. semoga thn baru memberi sinar baru pd kita. :)

hi Daela,
InsyaAllah Daela.
semoga ianya ttp terus bersinar untuk daela gaks

Lyn Yusoff said...

hi Sue,
Lyn pun harap begitu. semoga next year lebih baik dr thn2 sebelumnya. Bgitu juga untuk sue :)

hi Lily,
begitulah yg diharapkan setiap thn. moga semakin matang & bersinar..
InsyaAllah :)