Redmummy’s Open House

Hi Lovers,

Good morning everyone!!!..

Well, I was invited to Kak Red’s open house last Saturday. Ishhh giler terharu ni. Tak sangka & agak terkejut gaklah. Sampai ke sudah rasa cam mimpi jer. Betul ke Kak Red jemput aku kerumah dia ni. Rumah yer.. bukan tempat lain. Hehehe. Ulang kali gak Lyn baca BBM tuh. Takut silap kan.

Disebabkan mmg tak tahu nak ke rumah Kak Red, Lyn roger Ayu lah yg paling senang. Since we’re from Federal Highway too, we met up somewhere. Follow kereta dorang. Senang cerita. Thx to Ayu & Shahrul. Kalau dorang takde sure mak sesat uolsssss.. HeheheP1050340Arrived at her house around 11am++. Bila masuk jer, sure lah teruja kan. Semua merah uolssssss. Lyn yg minat biru pun tak segigih Kak Red ok. Hehehe.

Byk gak makanan yg Kak Red hidang. Mcm2 lah. Lyn sempat makan nasi impit, nasi tomato, acar & ayam masak merah. Kenyang ko. Tu pun Kak Red suh tambah lagi. Perut I kecik lor, tak boleh sumbat byk2. P1050325Dah kalau ramai2 tu, mestilah nak shoot a few pic for collection kan. Bak kata saya dulu2 "photo obsession" habit.. lalalalalala. Myself with GBM… Ayu, Sid & Diana.

P1050326Another group photo with Kak Red :D

P1050331Leen & Lyn. Dua2 Lyn. Bila dipanggil, dua2 menoleh. Hehehe. Nice meeting u dear. Lama dah duk contact2 thru BBM tapi tak pernah jumpa lagi. Tu dia Leen yg kecil molek walaupun sudah beranak 2. P1050339Lyn with Wenkt. Ada cerita disebalik Wenkt & Ayu. Korang bacalah blog Ayu nnti. Sure ada entry khas untuk dia ni. Lyn tukang gelak jer. Hahahah.P1050337Cubaan untuk mengambil gambar dicermin adalah separuh gagal. Bukan sahaja disebabkan orang lalu lalang, tpi blur pulak akhirnya. Tetapi tetap gigih. Nampak kan….:D

Gossip?? Cerita?? Takdalah byk sgt cerita2 or gossip2 time kat sini. Tak baik woooo. Kita pergi rumah sbb dijemput. Bukan untuk bergossip uolssss. Tak baik ok. Hehe. Tapi nak gossip gak.

Ada orang tu, pakai baju kurung purple sedondon dengan seseorang. Berjanji kah??? [Walaupun dah tau cerita yang sebenar. Tetap nak cerita gak. hahahaha] *larikkkkkkkkkkkkkkkkk* Hahahaha

P1050343Last but not least, myself & tuan rumah, Kak Red. Anyway, thx so much for the invitation yer kak. Terharu sgt. Tapi yg sgt cantik, bling bling kat tangan Kak Red tu. Cantik ko!!!.

Sempat Lyn tgk kucing2 peliharaan Kak Red. Geram sih dibuatnyer. Rasa nak gigit2 jer. Dan lagi satu, Lyn sempat gak tgk wardrobe dimana Kak Red letakkan semua designer handbag dia. Byk!!!!… Mcm2 brand ade. best!!!..P1050341Perasan tak kat tengah2 kitorang tu sape?? Lyn baru perasan masa belek2 pic ni. Hahahah. Kelakar kan muka Sirman. hehee Anyway, Thx so much again, Red Family. :)

Lyn pun tak lama sgt kat sane. Dalam 1pm++ macam tu kitorang balik. Penat sih. Ada benda nak buat kat rumah tuh. Sampai rumah dlm kul 2pm++ terus kebabom tidur.

7 comments:

adenium said...

haah kan lyn... sedondon... kakak dan abang purp.... :P

Kaseh NazLieza said...

wah..bestnyer dpt jemputan dr kak red..

Azleen said...

nice meeting you to lyn!!

ElyaElmo said...

bestt nyeee dapat gi rumah red mummy......

JAI said...

uihh...seronoknyer..dengar banyak juadah tuh yang tergiur tuhh..takpe RM tak jemput lain kali gua serang hendap rumah dia..tunggulah nanti..hehe

Lyn Yusoff said...

sid,
sedondon sgt..
sesuaiiii ok... ahakss...

Lieza,
happy & terkedu gak..
cam tak percaya jer.. hehehe

Leen,
Nice meeting u dear...
muuaaahhhh

Lyn Yusoff said...

Elmo,
best n happy sgt..
maklumlah top blogger jemput.. mane tak happy... ehhehee

Abg Jai,
hehehe..
tu lah ingat abg jai ade... tapi tak de plak. tak sempat nak tanya kak red pun... hehehheeh
maybe next it's ur turn.. hehehe