Burger King Plak.. :)

Last Friday, we headed to Burger King Sek 13, Shah Alam with my nieces. Actually, Lyn & Baby jer yang pergi. Tetiba si Puteri ni dgr plak. Malas nak makan sana. My mum & sis at my sweet home. Dorang tak nak ikut plak. So kita decided tapau jer.P1050315Dah hari2 dorang pasak kat telinga Lyn ni nak makan Burger King. At last pergi gak lah. Padahal budak2 ni dah dua tiga kali makan Burger King. Tak jemu2 ker woiiiii….

Kitorang saje usik Puteri bukan nak pergi Burger King, kononnyer nak pergi clinic. Tapi bila nampak kita masuk Burger King, dia kata kitorang tipu. hahahahaIMG00285-20100917-2209Ramai gak orang kat Burger King ni. Ingat kan tak ramai orang. Kononnyer nak drive-thru. Tapi byk kete queue. Lyn plak nak pergi toilet, so kitorang beli kat counter terus. IMG00288-20100917-2210Budak kecik ni meroyan nak makan ice-cream. Nti bukan dia makan pun. So terpaksa tipu kata takde jual ice-cream. Tu pun dia tau kitorang tipu dia. Kitorang buat tak tau jer. Lama2 dia ok. Hehehehe…P1050317Finally, we had Burger King for dinner. Yeahhhh… Burger King. It’s like once in a blue moon we had it. We bought 3 sets of French Chicken & 2 sets of BK Mushroom Swiss. Ni semua Baby yg belanja sbb hari tu hantar dia pergi open house kawan dia. Dia janji nak belanja, tu yg dia belanja tuh. Orang dapat duit raya banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Hehehehe

That time, I bumped into Nana. Tak sangka jumpa dia. Tu pun dia yg perasan. Borak2 jap kat parking, then chaloooooo….P1050318Budak meroyan yg kena duduk depan with seatbelt. Sengih memanjang dpt pergi Burger King, tapi tak dpt makan ice-cream. Hahahhaa….P1050323My dinner, mushroom swiss. Fries tak habis kitorang makan dlm kete. Yang lain2 dapat Burger King, semua senyap tak berbunyi. Klu tak korang pasak lah kat telinga aku ni kan.

Kenyang… sukalah hati korang kan…. Hehehhee

2 comments:

cik syahira said...

assalamualaikum kak lyn,

BK sedapsnya. ku merinduinya. hi2x
ada gak yang balik shah alam laju-laju drive through ni kang. isk~

Lyn Yusoff said...

Wassalam Dear,
hahahha..
kan sane mmg takde erk..
meh balik s alam..
jgn lupa roger akak tau.. hehehehe