One Of Our Favorite :)

P1090971This is mum’s favorite. Same goes with me..

Actually, Lyn yg ajar my mum minum minuman ni. It’s combination milo & cincau. Pernah tak korang rasa sebelum ni?

Sedappppppp sgt, lagi2 klu bubuh dlm fridge. Lagi lah sedappppp.

Lyn belajar ni dr my ex-colleague dlu. Dia pergi order kt makcik cafe belakang my previous office. Mula2 mmg pelik lah kan. Ada ker order air milo & cincau. Klu soya + cincau tu biasalah kan. So dia suh Lyn rasa, sekali ko… sedapppppp gitu. Terus lah addicted.

Balik2 ajar my mum, dah lah my mum pun addicted same. Skrg ni kurang skit lah. Milo ni selalu nya mum buat kurang manis skit, then bubuh je cincau. Time puasa dulu mmg boleh dikatakan everyday kitorang minum. Sbb senang nak dpt cincau bulan2 pose kan. Skrg ni malas nak mencari. Klu ade, baru beli. Bila dah beli harus lah buat milo cincau. hehehe

So far Lyn tak pernah lah order kat mane2 kedai makan. Takut dorang pelik plak kan. Selalu mmg buat sendiri kat rumah.

Korang mesti try. Sedapppp sgt okey…

Hope sedap lah mcm tekak kitorang. hehehe.

Klu tak sedap tu, tak dapek lah den nak tolong.. Hehehe. Saje nak share2 idea…

P1090970Owh yer… this cup cake my neighbour yg bagi. Katanya kawan kerjanya yg buat. So dia beli extra, dia bagi nya kitorang 6 ketul. Rezeki2..

Rezeki raya haji tuh. Alhamdulillah.

Yg atas tu red velvet, yg bawah tu chocolate. Not bad the taste. Leh lah order. hehehe

But cartoon smurfs tu, awal2 Puteri dah amik dulu. Budak kecik tu kan pantang nampak cartoon. Confirm dia punya. Hehehe

4 comments:

kyoshi_sousuke said...

blog terbaik!

Lyn Yusoff said...

kyoshi,
thx :)

IdaEra Cookies said...

Milo dan cincau mmg sedap hehe.. Terkejut sbb tetiba nampak cupcake Kak ida dlm blog Lyn nie hehe jemput singgah blog cupcake IDAERA CUPCAKE ye... Thanz sbb review cupcake kak Ida hehe
http://idaera- cupcakesandcookies.blogspot.com/

Lyn Yusoff said...

Idaera,
laa yeker??
jiran Lyn yg bagi ari tuh... name dia kak ina...
tak pasti dia beli di mana...