Diari Ramadhan 1433H : Day 16

Last Sunday, having berbuka puasa with my friend at Tropicana Golf & Country Club. Yg keberapa kali pun den tak tau. My mum dah jeling2 dah. Hehehe

IMG02574-20120805-1821 I got 2 voucher for free when I was in Tropicana last time. Rezeki kan. Tak tau bila lagi nak pergi so kita decided je pergi last weekend. Klu tak pergi cam rugi lah kan. Sape nak bagi voucher free2 ni. Klu byr pun, tak mungkin Lyn akan pergi buffet mahal2 gini. Mknnya tak seberapa.

Sampai mmg awal since traffic quite ok. Weekend ok lagi, klu weekday haruslah berbuka kat dlm kereta jer. Hehehhe. Lepak2 borak sementara menunggu time nak pi amik makanan. Sekali pgi kemain ramai rupanya dah serbu amik makanan. Giler arrrr…

Actually mmg ramai giler time tuh. Mcm yg diberitahu dulu, ianya boleh memuatkan +_3000 org. Korang bygkan lah, nak jalan pun payah okey.

IMG02575-20120805-1911 Our selection yg simple2 ni. Not having a heavy breakfasting sbb dua2 pun tak kuat makan. So tak kisah sgt. Dpt mkn kuih muih and a few menu pun dah memadai. Tak yah nak mentekedarah sgt.

IMG02576-20120805-1911 Tapi tomyam udang & sayur ni menggugat keimanan Lyn. Dari jauh Lyn dah perhati dah. The taste was not bad.

Kitorang takde lah nak mengulang amik mknn byk2 sbb dah kenyang giler. Finally Lyn amik char kueh teow. Teringin lah pulak kan. At least dah hilang kempunan.

Time ni makan biasa2 jer, tak lah sehebat masa last visit. Time tu semua Lyn nak rasa. Sbb tak ramai org & senang nak bergerak.

For more information and reservation of Berbuka Puasa kindly contact 03-7804 1919 or 03-7804 ext 306/ 325.

2 comments:

KiD said...

ahhaaa.. sama laa kita. sekali hadap aje.. pening gak sebab ramai sgt orang.. hehehehe

Lyn Yusoff said...

kid,
kannnnnn....
pening pala tgk