Santai Sabtu

Hi LoVers,

Alkisahnya, another day brought my lovely niece, Puteri to Setia City Mall together with Baby. Niat hati nak ke tempat lain, ater keluar pun dah lewat. So kita jengah je lah ke sana. Lagipun, this is my 1st time went there with Puteri. Dia pun sibuk nak pergi sgt. So Lyn bawak jer lah.

Sampai sana kita makan2 dlu. Ikut selera dia, sbb dia sibuk sgt nak makan McD. So kita ikutkan saja. Shopping skit2 tuk diri sendiri dan budak berdua tu sekali. Biasalah time kuar mmg auntie nya yg kena ketuk. Hahaha. Takpelah sesekali kan. Bkn selalu pun ada masa dgn dorng. So sesekali perhabis duit ape salahnya. Rezeki bersama kan.

Actually, niat hati nak balik awal. Tapi Puteri sibuk nak tgk air pancut kat area Setia City Mall tuh. Tunggu lah sampai pukul 6pm, sbb pukul 6pm baru mula. So tgk lah jap dlm 15 minit. Sebab siang kan takde lah warna warni. Klu mlm siap ada warna air pancut tuh. Letih duduk, kitorg berjalan kat taman depan tuh.

Jalan2 sambil amik gambar.

Lets the picture speaks for itself. 

P1110484
P1110479
P1110497
P1110495Settled part berangan kat situ. Before Maghrib kita balik. Sbb dah janji dgn my mum nak balik awal.

Dlm kereta budak kecik tu terus bersuara. 

Lain kali tak mau pg sini lagi lah. Dah pegi sekali pun dah cukup. Lain kali kita pegi The Curve atau Empire jer.

Nape?? Tak best ker??

Boleh lah…. Tapi lagi best The Curve. 

Bolehhhhhh la.. dia jawab gitu. Sabar jer lah dgn mak nenek sorang ni. So next time mmg kena pg The Curve. Dia dah tuntut tu. Cuma Lyn jer takde masa skrg ni. Busy skit. Tgk lah early next month. In Sha Allah.

Btw, I'm wearing Coral Peplum by House of Allure, MNG jeans, Candy Handbag by Furla, wedges from Charles & Keith & wire hairband from kiosk at The Curve. #Eh #Tetiba

4 comments:

Amanda Suria said...

sabar jer la..ingat nak ajak pi situ sekali lagi kan....

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum..

Wahhh boleh tahan taste die yer..haha..budak skg kan..

Haha..spot akk pnye hbag pd pic tuh ms mula2 tgk..bestnye dpt furla..huhu..

regards,
Unsmiley

Lyn Yusoff said...

Suria,
hahaha...
takde maknanyer dia tuh

Lyn Yusoff said...

sofia,
tu lah bdk zaman skrg mmg bijak..

finally, i got it!!