No Idea - Part 1

I have no idea what I want to write.

This is my second time writing that sentence. Usually, I have an idea of what I want to write before I sit down to write. Kadang tu idea melimpah ruah. Adakalanya, otw balik dari office pun dah boleh pikir ape nak tulis dalam blog. Tapi lately ni idea pun kurang. Tetiba jadi blur & blank. Huhuhuhu

Write… delete…

Write… delete…

Write… delete…

Lantak pi lah situ. Dah malas nak pikir.

Lastly… ini yg terhasil.

Actually, byk pics & cerita yg nak diceritakan, tapi bila pikir2 balik, byk yg P&C, so Lyn decided no need to write & publish. Whatever I’ve done before, its too personal to share. Tak semua benda kita boleh share pada orang kan. Nnti hidup tak privacy pulak. Betul tak??

Lalalalalalaalalala…

Suddenly, I’m craving to eat Manhattan Fish Market. Will enjoy the food soon with family. Yabadabadoo!!! :DD

4 comments:

atty's said...

sama le..sejak 2,3,4 menjak ni ..mcm kehilangan idea nak update blog..

Lyn Yusoff said...

Kak ty,
kannnn kak..
tak tau mane pegi idea nyer.
hehehe

SURIA AMANDA said...

ye la...mcm boring jer..ntah napa ntah

Lyn Yusoff said...

suria,
kannnn..
boring!!