Jelly Bunny Shoes

Heard about Jelly Bunny shoes before??

I think ramai jugak yg dah tau kan. Heard about this quite some time. Cumanya belum pergi lagi. Just saw at a few blog.

If I’m not mistaken, Jelly Bunny is all the way from Thailand, they come in a variety of designs, different cutting & size. Each design has a special name too. There are so cute.

Ada few outlets kt Klang Valley ni. Yg paling dkt dgn Lyn, One Utama. Went there with my sisters, nieces & granddaughter. Next day kitorang ada aktiviti. Sibuk nak cari kasut baru. Mlm tu jugak kita terjah JB kat One Utama. Gigihkan. Hehehe. Pegi pun dah lewat after 8.30pm. Luckily sampai sana around 9.30pm. Dan kebetulan juga Friday nite tutup 10.30pm. Apa lagi, sakan lah memilih. Hehehe.

IMG_0145 Kitorang memilih design kasut, budak berdua ni bergambar kat bunny yg besau ni. Dan kebetulan kitorang jer customer yg ada. Mcm2 jenis kitorang try. There were 3 store assistants and they were friendly. Lepas tu ramai plak ladies yg dtg try.

IMG_0147The best part, each of shoes ni ada bau vanilla. Serious mcm nak makan jer. Hehehe. The price very reasonable, starting from RM29.90 till RM89.90. Sure korang akan geram tgk kasut2 yg cute2 tuh. Trust me.

IMG_0149While waiting my niece & sis. End-up, I just bought one pair only. Lyn tak suka pakai flat shoes, but kt Jelly Bunny berkenan & akhirnya beli jugak flat shoes. Yg design lain2, later lah. Nak tau sesuai ke tidak my kaki Lyn ni.

Cuma takde byk pilihan utk kids. Yg ada pun, hanya sandal biasa jer. Klu ade yg mcm kita2 ni, mau Lyn belikan utk budak2 tuh.

Ade a few design yg ada sales. RM19.90 instead of RM29.90. Mmg memasing merembat. My sis plak siap interview SA dia. Hehehe. Katanya nak open new branch is either Setia City Mall or JJ Bukit Tinggi. Lagi lah dkt. Senang skit nak pegi.

page1 Next day, masing2 pakai. Mine with turquoise color. Black my sis, pink my niece. Possibly one of the most comfortable shoes I've ever worn. Cute rite?? Design lain, simpan dlu. Later baru show off. hehehe

It’s made out of super high quality of PVC. Pakai time panas pun, tak panas kaki ko. Mmg comfortable. Cumanyer Lyn jer lah rasa janggal, sbb Lyn tak suka pakai flat shoes. Bila pakai JB ni rasa cam tak pakai kasut plak. Hehehe.

Friends out there, please visit them if you want. It's damn affordable. Trust me.

Visit them at Suria KLCC & One Utama Shopping Complex yeah :)


7 comments:

cha said...

comel. geram je tgk huhu

Amanda Suria said...

comfort x kasut ni? kalerful jer along tgok...

atty's said...

cantik lah lyn..kaler yg lyn pilih..cantik.

Lyn Yusoff said...

cha,
blum pg butik nya..
klu pg lagi gerammmmm

Lyn Yusoff said...

suria,
comfort...
mmg colorful..
klu boleh semua nak rembat.. hehehe

Lyn Yusoff said...

Atty,
thx kak..
tapi semua color pun cantik2..
geram tgk..

m a r i s s a said...

hi...

suke jgk jelly bunny, macam nak tambah koleksi je.. hehe

www.diyanamarissa.com