Which One Better??

collagen I have been searching for the best Collagen quite some time. Sampaikan kita tak tahu nak pilih & beli yg mana satu.

Macam2 brand collagen yg ada kat pasaran skrg ni. Belum sempat nak try, dah wujud brand lain pulak. So agak ketinggalan keretapi gitu.

Kesan setiap brand tu lebih kurang sama jer. Benar atau tidak, hanya org yg pernah minum saja yg tau. Tapi bila tgk ada perubahan yg positive tuh, hati Lyn ni membuak2 jugak nak try. Manusia kan, mmg pantang nampak sesuatu yg baru, sure nak cuba jer kan. hehehehe. Betul kan??

In my mind, I got two brands which is good & positive feedback from their customer. Dan antara dua brand ni jugak Lyn susah nak pilih. Setelah di timbang kati, dua2 pun menepati citarasa Lyn. Huhuhu

Klu anda pengguna collagen, jenama mane yg ada suka & mendapat kesan yg positive. Please share your experience.

Tolong lah Lyn utk membuat pilihan. Boleh yer korang. *sayang korang ketat*

[Pic, credited to Google image]


4 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Kak..sofia penah try kinohimitsu..mmg nmpk kesan +ve..tp yg leceh nk kena sentiasa minum...haha tuh yg sofia tak rajin hihi

regards,
Unsmiley


Amanda Suria said...

alamak..x pernah try lagi la Lyn...

Lyn Yusoff said...

sofia,
klu dah minum tu kenalah amalkan selalu..kena rajin, tak boleh malas2

Lyn Yusoff said...

suria,
Lyn pun..
tu yg tanya2 pd org yg da minum