Mempelam Krup Krap…

IMG_0042Kecur air liur tak tgk pelam pagi2 ni??

Mau tak kecur. Silap telan air liur lagi. Hehehe

Tapi serious pelam ni tak masam langsung. Rasa lemak2 gitu. Makan cam gitu pun sedap. Tapi lagi sedap bubuh asam boi tuh. Walaweiiiiiii… mmg sedapppp.

My sis beli kat kantin office dia. Selalu gak dia beli. Sebungkus RM1.00 siap dgn asam dia skali. 3 4 bungkus jugak dia belinya. Yg tukang habiskan Lyn. Dah tak masam, mmg sedap lah masuk mulut krup krap.

Lepas tu dgn muka tak malu, siap dia kirim kat org kantin tu beli yg sebiji2. Baiklah plak kakak tu melayan. Hehehe. Petang tu jugak kitorang habiskan 2 3 biji. Letak plak dlm fridge, sejuk, pastu taburkan asam. Terbaik dari ladang katanya ko!!!! Hahaha


8 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Whoahhh kak lyn..nih mmg melecur tgk ni..

regards,
Unsmiley






Rasp said...

memanggggg terkecur k....
i pun slalu gak beli mangga ni kat cafe opis akak...
lemak2 rasanya sedapppppppppp....
hopefully lunch ni ada lah yg menjualnya hehehehehe...

Mooniqueen said...

aduhhhh kesianya kat buyung ni..
nape letak mangga muda ni..
dah kene cari ;)

Lyn Yusoff said...

sofia,
kannnn saja nak bagi korg kecur.. hehehe

Lyn Yusoff said...

rasp,
sedap tu sis.. lelemak gitu..

Lyn Yusoff said...

MQ,
alahaiii sorry yang..
tak perasan reader i mak buyong sorang ni hehee

Amanda Suria said...

kenapa la along tgok entry ni dikala tgh sore throat...

Lyn Yusoff said...

suria,
ya ampunnnnnn..
maaf2...