Berjimba Sakan

Bosan duduk rumah, roger kawan2 ajak melepak. Just 3 of us. Actually the main point of coz lah nak minum2 lepak2 makan2 gitu. Tapi setelah bosan tak tau nak buat ape, meja lain dah bertukar org, kitorang jer yg tak bangun2.

Tetiba, ada pulak yg bersuara..

Jom karok??

Kitorang pandang dia, dia pandang kitorang. Apelagi..

Jom.. Redbox Sunway.

Bayar bill, terus jer melulu. Since kita mmg kat Sunway Pyramid, main terjah jer lah. Tak payah nak call2 bagai.

IMG-20130628-WA000
IMG-20130627-WA007 Di sebabkan Lyn sorang jer yg hantu nyanyi, jadinya 60% semua mic kat Lyn. Aku conquer sorang. Hahaha. Yg dua org tuh, nyanyi2 gitu jer. Mmg tiap kali pergi karok pun mmg gitu. Paham sgt.


8 comments:

JunAina said...

Gi realese tension ehhh...

attyfir said...

mesti sore lyn sedap ni ..kty kalau nyanyi sore ke laut..hehehhe..mmg tak berbakat langsung

Amanda Suria said...

Waaa...leh la kita pi karok nanti...lama x karok...

Mummydearie said...

Wah kenapa tak conquer 100% terus? Ni mesti suara sedap kalau tidak, sure teman2 dah rampas aje mic tu, ngilu telinga lelama bagi peluang nyanyi!

Lyn Yusoff said...

JunAina,
sort of.. hehehe

Lyn Yusoff said...

Attyfir,
sedap tuk halwa sendiri jer kak ty..
klu sedap lama dah jadi artis hahaha

Lyn Yusoff said...

Suria,
boleh..
along sihat jer boleh ler kita pegi nnti.. hehehe

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
hahaha, takpela abgi chance gak lah.
tak lah sedap, tapi bole ler.. hehehe