Nephew's Wedding : Corat Coret Di Hari Bersejarah

20150110_103641Orang lain sibuk dgr khutbah nikah, budak kecik ni kemain meniarap guling2 bagai dlm masjid. Over betul tau. At last hanyut kat atas karpet masjid. Orang bising bergambar dia buat dunno jer. Hehehe

IMG_5519Ni kes takde kerja. I’ve found these pic in my camera. Mentang2 lah semua handphone baru, kemain korang yer. Ni kerja my nephew lah ni. Ermmm org lain dpt bini, korang dpt handphone jer lah yer. Hahahaha

IMG_5539 Malu konon. Hahahha. Dah halal kot. Pi pegang jer lah jgn malu2. Merah padam muka pengantin dek kerana usikan kami dua keluarga. Hahaha

IMG-20150113-WA0002 Kegembiraan seorang kakak untuk adik bongsu nya yg selamat bernikah. Menangis sedih kakaknya.

5 Dukung anak ke bang?? Hahaha. Eh2.. korang jgn salah faham pulak. He’s my BIL & my sis. Dukung cucu nya tau. Bkn anak nya. Hahaha

IMG_5565Sempat mereka ni bergambar. Sepupu dgn sepupu. Sorang dah selamat jadi pengantin. Yg sorang lagi my nephew kena balik UiTM Segamat. Sempat lah dia bersama2 dgn kitorang dlm majlis nikah. Majlis sanding dapat jumpa sekejap jer. Pengantin berarak, dia pun bergerak balik Segamat. 

20150110_151635 Korang pehal sampai dua2 tgk kiri kanan ni? It was a candid shoot by myself. Ntah apa lah korang tgk yer sampai serentak pulak tuh.

20150110_113742 Eh ko ni, sempat lagi berposing dlm masjid. Ermm tayang handbag baru lah tuh #Eh Hahaha. Handbag free kan tuh?? Hahhaa


4 comments:

Amanda Suria said...

Amboi..gambar yang last tu bukan main pose erk....handbeg free..amboiiii.....

Mummydearie said...

Hai, baru lepas nikah dah sorang pandang kiri sorang pandang kanan? Masak! Hahaha....

Yalah, tu tayang handbag baru. Dah masukkan dalam dust bag balik ke belum tu?

Lyn Yusoff said...

Suria,
hehehehe.. handbag free along :)

Lyn Yusoff said...

MD,
tu lah pasal.. kiri kanan ntah apa yg di pandang nya..

Ermmm dah simpan elok2 dah dlm dustbag... sekali jer guna jer