Domino’s Pizza

Saturday, I was in the office. Ermm mencabar betul kerja di hari Sabtu. Orang sedap2 tidur dirumah, I kena pergi keje uolsss. Takpe2. Rezeki…. Balik around 7.30pm. Tu pun dah terlepas beberapa minit awal games Malaysia vs Singapore. Owh emo betul tgk bola time ni.

Malam tu mmg lapar sesangat. Tapi tak nak makan nasi sbb my sis & bro plan nak belanja domino’s pizza. Ok fine!!! kosongkan perut. To be honest, kitorang prefer Pizza hut instead of Domino’s Pizza. Tapi dah ade org nak belanja. Kita tak kisah sgt lah. Lagipun my voucher student yg my nephew dapat. Murah giler….

Dari hal membeli sampai hal bawak balik rumah, sume my bro yang settled kan. Take away jer. Makan ramai2 kat rumah. Lagi best dan selesa.

P1080950 Actually, ade 5 kotak pizza. Tapi yg dua kotak ni tuk kitorang berlima kat rumah. My mum, sis, myself, my lil sis & Baby. Yang lain2 dorang kenduri kat rumah bro.

P1080952Lyn tak tau flavor ape.. sume main belasah makan jer. Malas nak byk tanya. Klu tak silap ni BBQ dan tak tau.. Hehehe

P1080955Yang ni tuna & chicken pizza. Owh Lyn tak ingat lah. Tapi semua flavor mmg sedap.

P1080956My portion. Yang ni drama je ni. Padahal dah makan byk dah sebenarnyer. Tapi bila nak amik pic letak dua slice jer. Nampak nau malu makan byk. Hhehehe

P1080958Kitorang berlima mmg makan kaw2 malam tu sambil tgk TV. Tapi bila dah sengkak tu, walau macam mane pun mmg tak boleh masuk. Tinggal satu slice jer. Paksa orang ni makan, dia taknak. Lyn mmg tak larat lagi dah nak masuk.

Last2 yg final slice tu simpan dlm tupperware. Even satu slice pun dah tak boleh habis. Padahal yg byk2 tu boleh plak makan kan. Ermm sok nyer panas kan dalam oven, my BIL yg habis kan.

Ermmm lelaki.. mmg kuat makan. No matter what :)

6 comments:

sW33tdARLiNG said...

yg atas tu mmg BBQ and it is my fav!!

atty's said...

malam tadi pun kty g makan dominos

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
i tak tau..
main makan jer..
hehehe

Lyn Yusoff said...

Atty,
sesekali pekena dominos layan gak kan kak.. :D

SURIA AMANDA said...

erk...terus lapar..adoiii@12.15pm huhuhu..

Lyn Yusoff said...

Suria,
hehehe..