Nak Make-up Jugak!!

IMG01501-20110702-1752Owh ini adalah kerja Lyn duk make up budak kecik ni. Ater menggatal benau nak pakai eyeshadow yg cantik2 tuh. I just bought new eyeshadow last time. Selalu time Lyn make up nak pegi mane2 dia tak nampak. Tau2 dah siap je. Kebetulan ari tu Lyn tgh bermake-up, dia masuk bilik. Tu yg sibuk nak pakai eyeshadow tuh.

IMG01502-20110702-1752 Alamak!!! Sebelah nampak tebal, sebelah lagi tak nampak sgt. Hahaaha. Takpelah adik, bukan nak pg mane pun. Saje suka2 pakai. Lagipun bkn beriya sgt Lyn calitkan tuh. Janji hado. Hehehe

Tapi demand nak warna purple. Betul tak Lyn cakap dia ni suka melawa. Mmg suka melawa sgt2. Klu dia masuk bilik Lyn, satu2 dia tanya pasal make-up. Ko tunjuk lah make-up ape semua dia tau.

Padahal tak berbaju tuh. Panties je yg dipakainyer. Suh pakai baju panas katanyer. Elok lah tuh. Hahaha. Lepas tu tunjuk eyeshadow kat semua org. Bantai kena gelak lah. Mane tak nyer, muka beriya pakai eyeshadow bagai tapi pakai panties jer. Sedeyyyyyy lah adik ni. Hahaha

Owh hari Sabtu ni dia dah booking my calendar. Suh dtg sport day kindie dia. InsyaAllah lah adik. Klu achik mu ini bangun awal. Muahahaha.

6 comments:

mummysyafie said...

panjangnya bulu mata, takyah pakai fake eyelash dah tu

Just Call Me Bitt said...

huhuhuhuhu comell...ha achikk bangun awal ok...hhehe

Lyn Yusoff said...

Mummysyafie,
heheh...
tapi dia tingin nak pakai fake eyelash tau kak..
cuma Lyn malas nak layan.
asyik nak melawa jer..

Lyn Yusoff said...

Bitt,
hahaha..
tgk keadaan dear..
sabtu tu.. sure bangun lmbt..
hahhaha

sW33tdARLiNG said...

geramnya bulu mata diaaaaaaaaaaa!!!

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
ngikut family kitorang ler..
panjang2.. hehehe