Sakit Leher :(

Lately ni tak berapa nak ade mood sgt. So biasa2 jerlah. Being silent is good for me. Mane yg perlu kita ckp lah kan. Mane yg rasa tak perlu tu, diam2 jerlah. Buat kerja sendiri. Itu lebih selamat dari duk cerita benda yg bukan2.

Ok enuff said. Don’t ask me anything.

Owh yea.. I’m not feeling well since last Monday. Neck pain. Huhuhuhu

neck-painTak sure kenapa. Mungkin salah bantal or salah tidur. Sapu balm CNI tu ok lah skit. But mesti sakit gak especially bangun tidur. Nak kata tidur lasak, takde lah pulak. *yelah tu, ko tidur Lyn, mane ko tau ko lasak ke idak. Muahahaha*

Bagitau my mum, dia suh jemur bantal biar kena matahari. Petua org dulu2 kan. Tapi tak buat lagi pun, ater terlupa. Esok baru nak buat. Kalau ingat. *Eh!!! hari ni lah erk. Sbb entry ni dibuat malam rabu*

Dah guna dah tungku modern tu. Oklah skit. Better than nothing. But still guna balm gak if terasa sakit kat office. Sampai my colleagues tegur bau balm. hehehe. Takpe.. bau fresh kan.

Hope lepas ni baik lah erk. Tak larat dah nak tanggung sakit leher ni. Nasib baik boleh toleh kiri kanan. Kalau tak, serupa robot dah I tau. Hehehehe

Btw, happy Friday!!!!!

Tonite it’s Friday nite fever. Ingat Saturday nite fever je ker :DD

[Pic, credited to Google image]

4 comments:

mummysyafie said...

salah bantal kot. tapi kalau lerak mintak pun tak hilang, better gi klinik minta pil tuk kurangkan sakit

30 JALAN F3 (Zaidi Zainal) said...

samalerr kite lyn dok sakit2 badan pulak

Lyn Yusoff said...

Mummysyafie,
bab2 pil kurangkan sakit ni mmg Lyn tak amalkan..
just letak balm je..

Lyn Yusoff said...

Zaidi,
abg ok lagi..
suh maam urut..
hahahah