Lawak Ni Pun Ada Org Cipta :)

Hi Lovers,

Lyn saje nak share text yg Lyn dapat dari BBM.

Awak ni bagaikan TV3 dalam diri saya, sentiasa menjadi inspirasi hidupku.

Bila berjauhan dgn awak, saya tak kisah, sbb awak kan TV9, dekat dihati.

Awak nak tau tak, bila saya dekat dgn awak, saya rasa tenang sgt mcm NTV7, I feel good.

Walau apa pun berlaku, saya harap lepas ni hubungan kita macam radio HOT FM, lebih hangat dari biasa.

Orang selalu cakap manusia ni umpama ASTRO, macam-macam ada.

Tapi saya harap sgt bila saya ada masalah awak tak jadi macam Nabil, lu pikir lah sendiri.

Wakakakaka

LOL..

Sape lah yg cipta lawak ni erk…

Macam2 ada. Hah!!! kan dah macam ASTRO. hehehee

2 comments:

Wan85 said...

http://wanwidget.com
x kisah sapa yg buat, tp best lak bila baca, hehehe

Lyn Yusoff said...

Wan85,
hehehe..
ade je idea dorg kan..
hhhehe