Change to Pen Eyeliner

Skrg ni mmg sudah kemaruk pakai eyeliner.

From Avon, MAC & Stage, now plan to get a new brand & type. Tiga2 brand tu mmg best. Dah lama dah menjadi pengguna setia. Now, nak try brand Topshop & Maybelline pulak.

topshop_Felt Pen Eyeliner in JetimagesTopshop Felt Pen Eyeliner in Jet. I think the price around RM30++

2 products (o)IMG_0003Hyper Sharp Liner from Maybelline. This one RM 23.90, if I’m not mistaken.

Sebelum ni dah try yg liquid, glimmerstick.. now nak try yg pen plak. Hari tu Lyn dah try brand MAC, kawan Lyn punyer lah. Senang plak nak apply yg mcm pen ni. Tu yg teringin nak ada sendiri punya tuh :)

Takpe2, beli yg murah2 dulu. Bila dah terror nnti baru beli yg mahal plak. hehehe

[ Pics, credited to Google image ]

2 comments:

wany said...

topshop eyeliner pen tu RM33 (kalo xsilap), yang botol tu RM36 (sebab guna yg ni). xrekemen lah kak. xtahan lama. cepat smudge. avon yg spoloh hengget lagi baguih. hihihi

Lyn Yusoff said...

Wany,
owhh yeker?? baru nak try... hehe
tpi nak try maybelline tu gak ler..
kawan akak kata elok..