Open House Lagi :)

Jumaat our family punya open house. Pagi sabtu semua barang2 dah siap kemas. Walaupun penat, kena siapkan jugak. Tak mau tgk rumah bersepah. Tidur pun dalam keadaan penat.

So sabtu tu, my time plak nak ke open house my colleague, Zura. Nun jauh ke Putrajaya lah kita. hehehe. Fetch Wany dulu, terus zaassss kesana. Memang dah lama tak mengarah ke Putrajaya. But without failed sampai jugak kitorang. Syabassss betty!!! Muahahaha

Mulalah acara makan2. Owh kat sini tema pink hijau. Wah orang sekarang klu open house mmg berkhemah bagai ler. Hehehe

P1090389 Bersama kawan2. Tuan rumah yg berbaju biru. Actually, ni rumah abg dia. Klu nak tunggu open house dia, kena ke Pahang lah jawabnyer.

P1090390 Buffet line ada nasi minyak, nasi putih, sambal udang & petai, lemang, lontong & mcm2 lagi. Tak larat nak sebut satu2. Kat sini ada dessert & kuih raya. Cendol pun ada.

page1 Ni antara lauk2 yg Lyn makan erk. Tak cukup satu round, ber round2 Lyn tambah. Perut kosong uolssss. hehehe. Tiap kali borak, lapar. Lapar je borak. So mmg berkali2 kitorang makan.

P1090400Puas berborak kat luar, ke dalam rumah pulak kita. Lepas Maghrib baru kitorang gerak balik. Dah la dtg lewat, balik pun lewat. Nasib baik tuan rumah sporting. hehehe

Dua hari yg sgt penat. Open house non-stop. So ari ahad mmg takde jemputan. Ahad tu lah mmg tibai tidur jer kat rumah. Nak cover penat yg dua ari tuh. Berbaloiiii jugak.

4 comments:

atty's said...

cantik kaler tema khemah hijau + pink

Lyn Yusoff said...

Atty,
mcm2 tema skrg ni..
pilih saja mau yg mane :)

sW33tdARLiNG said...

lawanya khemah dia kaler pink & soft green... dah macam khemah majlis tunang

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
bukan majlis tunang..
dah macam majlis kawin dah.. hehehe