Gara-gara Ini…

Owh dah lama sungguh tak makan donut. Since Puteri craving for it, Lyn niatlah nak belikan tuk dia. Tapi selalu sgt terlupa or tak sempat.

Last 2 week, after having something at outside, drive straightly to my house, fetch Puteri & Baby dulu baru lah kitorang pergi. Actually, Baby nak beli brg sbb tu kena balik rumah dulu.

Kitorang ke Klang Parade jer. Dkt dgn my house. Lagipun klu nak ke Subang sana sure jammed bagai nak rak. Nak mencari parking punya lah payah kt KP tuh. Aku rasa nak mengamuk jer. Plus dgn cina2 yg nak sambut CNY ni. Sure lah dorang bershopping bagaikan. So mmg pack sgt2.

So after bought donuts for them, jalan2 cari barang shopping complex tuh sambil2 window shopping, tapi takde ape yg berkenan pun kat hati ni. Giler lama tak pegi Klang ni. Klang dah semakin sesak. Tu yg malas tuh. Time terdesak baru pg. hehehe.

Back to parking, my nieces dah lintas ke kereta dulu. Yg Lyn just unlocked kereta dari jauh. Tapi kereta mak tak kunci uolssssss. Hebat kan?? Rasanyer dah locked dah. Tapi mcm manelah boleh jadi mcm ni. Perangai lama dah dtg balikkkkk!!! Huhuhu

My niece pun perasan. Ya Allah!! nasib baik lah takde pape. Seriau naik bulu roma bila tak kunci kereta. Almost 1.5 hours gak Lyn dalam shopping complex tuh. Masuk2 tgk sume completed. Alhamdulillah tak de pape yg hilang. Naik cuak gak checked satu.

Syukur Alhamdulillah.

Dalam kereta duk pesan dgn my niece jgn bagi tau neneknyer. Klu tak nnti, 7 hari 7 malam my mum membebel. Hahaha

Dulu dah pernah terjadi kat rumah Lyn tak locked kereta, dia pun bebel, tak larat nak dgr. hehehe

IMG02179-20120107-2052 Gara2 donuts lah ni. Sbb nak beli ko sgt sampai aku tak locked kereta. Hahaha

Tetap nak salahkan donuts. Padahal salah sendiri. hehehe

Korang jgn jdi mcm Lyn okey. Sentiasa checked tau.

Next time, don’t be careless Lyn!!!


4 comments:

sW33tdARLiNG said...

byk yg sama menu... suka ke atau mmg dah takde pilihan

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
mmg flavour itu je yg laku kat rumah ni.. :)

Cindyrina (The Princess) said...

sedap nye!!!

Lyn Yusoff said...

Cindyrina,
kannnnn... terliur tgk hehehe