Furla Candy Handbag

I’m not really a huge fan of colorful things except blue. Klu handbag or kasut sure nak warna hitam. Senang nak match dgn color lain. Dulu lah. Skrg, I don’t mind. Hehehe

Now, I got a few handbag in blue, tangerine, maroon, beige & etc color. Yg Lyn rasa Lyn dah berani nak pakai. Klu tak dlu asyik nk warna hitam jer. To be save lah katanya.

Tu intro jer tuh.… hehehe…

Sebenarnya….

I already got another reward for myself. Wooottt.. woooottt!!! :D

IMG02685-20120929-1053It’s not new at all. I bought this on October last year. Tak sempat pakai raya pun. Hehehe. To me the size is too big. Even besar pun, takde lah Lyn sumbat byk2. Berat mcm bawak batu plak nnti. Hehehe

I bought a clear one, which you can see just above, on the picture. Putih, merah & biru. Even putih terang pun, tapi idaklah clear sgt. Cuma kena pandai jaga warna putih ni. 

Kenapa tak amik biru semua??

Sebab warna ni je yg tgh sales masa tuh. So amik jelah. *nak save budget sebenarnya*

P1110486Lyn jarang carry this handbag. Pergi kerja sekali skala jer. Selalunya time outing baru Lyn carry. So far, I feel like that one suits me, and I think it's definitely the color which I will be able to use regardless of what I'm wearing.

Tapi sejak beli, boleh kira berapa kali Lyn pakai. Less than 10 rasanya. Selebihnya simpan dalam dust bag.

Btw, branded handbag tu my nephew siap panggil reban hamster ko. Suka hati korang jer nak panggil kan. Ni Furla handbag yer. Bkn reban hamster. Mahal yer, bukan puluh2 tau. Hehehe. Sabar je lah dgn anak buah ku itu. Ada ker dia samakan handbag dgn reban hamster. Teruk..

8 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Hehe..a'aa sofia ade nampak pic kak lynn before nih gune furla..cantikkkk color2 furla nih...

hehehe...reban..comel die guna term tuh..hehe

regards,
Unsmiley

Mooniqueen said...

sayangnya nak bt pakai gi kerja bag mahal2 ni? hehehe... Cantikla color blocking sbb multicolor kan.. i loike.. btw if dont mind share la berape n lyn beli kt mana?MQ berkenan jugak tp rege pun nak dekat4 angka jugak..adoiii.... tunggu dpt durian runtuh..

Dee said...

lawa beg tu..tp kalau dee colour beg vibrant habis..hihihi..

Amanda Suria said...

ini yang Lyn cari kat kawan opis along tu kan?hehehe...cantik sgt2

Lyn Yusoff said...

sofia,
mmg cantik color2 dia..
geram jer tgk...

cute kan dorg panggil reban.. hehee

Lyn Yusoff said...

MQ,
harga almost 4 angka jugak..
kirim dkt friend..
ade rezeki nnti beli lah...

Lyn Yusoff said...

dee,
ingat nak beli kali yg vibrant, tapi ni jer yg murah skit.. jadi.. rembatlah

Lyn Yusoff said...

Suria,
haah along..
finally dpt jugak :)