Gossip Sana Sini

Suka gossip??

Gossip artist?? Gossip footballer?? #Eh

Ke gossip2 kat office??

Gossip kawan2??

Hahahaha..

Tapi yg paling suka gossip artist lah kan. Tiap2 hari ade jer gossip yg tersebar. Sampai kan dah bertahun2 pun tak settle2 lagi. Klu tak baca kang, takde bahan plak nak baca. Semua blog kawan2 dah baca, nak tak nak singgah lah kat blog2 gossip artist2 ni. Tapi klu baca naik muak jugak lah.

Gossip artist tunang dgn bini orang lah #Eh. Gossip artist ni nak kahwin dgn orang muda lah. Gossip artist ni ada affair dgn Dato’ lah. Artist ni nak bercerai lah sbb laki dah tak sayang lah. Nak #Eh lagi. Hehehehe…

Macam2 dunia skrg. Tapi Lyn setakat baca jer lah. Percaya ke tak, hanya tuan punya badan jer yg tau. Malas nak komen lelebih. Nnti org salah tafsir plak.

Dulu… habis majalah Mangga, Mempelam *Eh ada ker??* HAI, URTV Lyn beli. Ater nak tgk artist kesayangan kan. Lagi2 bab gossip. Suka gak baca. Lepas tu klu ade lagu2 tu habis di potong tampal kat buku exercise. Sape pernah buat cam gini?? Sila angkat tgn!!! Hehehe. Skrg ape jenis majalah hiburan pun tak pernah beli lagi. Majalah lain tu ada gak lah belinya.

Dulu.. tengok jugak Melodi. Skrg jgn harap aku nak tgk. Muncul lah Propoganza, Meletop, Galaksi bagai. Idak lah pernah lah aku tgk pun walaupun sesaat. Rimas bebenau. Byk gossip yg bukan2. Buat dosa jer klu tak betul kan.

Dari tgk melodi baik tgk JJCM. Terliur gak tgk makanan yg sedap2 tuh. Tralalalalalalala :))

 

6 comments:

Rasp said...

ahkak nie lagi ketinggalan ketinggalan keretapi tau....
memang tak layan gossip2 artis nie...
kkdg je dengar opismate bercerita...
melopong gak aaaaa sbb udahlah tak kenal sapa artis2 tu...
then gossip2 tu lak alahai ntah apa2 jer....
opismate akak pun tau...
buang karen je kalo dorang citer dgn akak hehehehehhehehe....

atty's said...

samalah lyn..kty pun malas nak layan2 gossip artis ke citer2 hiburan gossip nie..takde masa..
kalo ada terbaca pun kat timeline fb or tweet..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Sama lah kite kak lynn..sofia pun dah muak dengar gosip artis nih yg kadang tah ape2...kadg2 tuh logik akal pd jalan cerita yang terjadi tuh cam susah nk diterima akal..

melodi ke hape jenis gosip artis nih sofia dah memang tak tengok dh..

bg sofia la..baik sofia tgk list drama korea ke jepun yang baru..layan drama lg best hahaha

regards,
Unsmiley

Lyn Yusoff said...

rasp,
samala kita sis.. selalu ketinggalan keretapi..
klu org tak citer tak tau..

Lyn Yusoff said...

atty,
haah betul tu kak, buang karen jer baca..

Lyn Yusoff said...

sofia,
kannnnnnn...
tgk citer korea layan citer jepun lagi best yer... hehehe