Pure Marine Collagen

Sekarang ni rata2 org duk bercerita pasal pure marine collagen. Mula2 Lyn tak ambil endah pun sbb cam malas nak amik port benda2 semua ni. Tapi bila my sis dah start mula beli, masak & makan kat rumah. I was addicted. Teringin gitu.

page1 Bought PMC with her friends. Lyn tau, dpt kat tgn jer. Malas nak order2 ni semua. Tapi bab basuh, masak semua Lyn buat sendiri. 

IMG-20130119-00083 Hasilnya satu port besar. Letak dlm fridge & without failed mmg makan sampai skrg. Alhamdulillah dah masuk 3 minggu jugak Lyn makan PMC ni. Terasa jugak perubahannya.

Kuku pun makin licin, rambut dah kurang gugur, pori2 kat muka dah mengecil. Dan yg paling best, jerawat cepat kering. Tak sempat nak membesar. Bdn pun dah makin fresh skrg ni. Flu & selsema pun nampaknya takde. Alhamdulillah.

Skrg ni semua adik beradik Lyn termasuk my mum dah amalkan PMC ni. For my mum, lutut dia pun dah semakin elok skrg ni. Suka sgt.

Ape2 pun kita hanya mencuba. Menyihatkan itu adalah dgn izin Allah SWT.


8 comments:

Amanda Suria said...

best kan? along dah makan utk bulan ke 2, family terutama Dania suka sgt2..kalau lupa dia yg ingatkan along..

Izz Latif said...

Akak,
kita makan rumpai tu or air tu sekali minum?
lelaki boleh amik tak?

Lyn Yusoff said...

suria,
betul lah along
sekarang ni masing2 duk ingat kan da makan ke belum..
kira dah jadi makanan seharian dah

Lyn Yusoff said...

izz,
bila dah rebus, sejukkan mcm agar2, so boleh makan mcm tu jer atau pun boleh campur dgn jus..
lelaki pun boleh minum..
try lah.. sedappp

Izz Latif said...

Eh macam berminat je
apa kebaikan dia ea?
mahal x

Lyn Yusoff said...

izz,
macam2 kelebihan dia..
# Melaraskan BERAT BADAN dan HORMON, peningkatan PAYUDARA
# Anti-bakteria, membuang TOKSIN
# Menghilangkan SEMBELIT
# Mengurangkan tekanan darah tinggi dan hypotension
# MENCANTIKKAN KULIT, MELICIN dan MENEGANGKAN kulit serta PAYUDARA (anti penuaan)
# Memulihara sel-sel kulit mati (JERAWAT)
# Menormalkan fungsi kelenjar tiroid
# Memperbaiki masalah KULIT dan RAMBUT, mengurangkan KEDUTAN, TEMPAT HITAM, SELULIT DAN JERAWAT

harga lebih kurang rm20++

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Kak, kalo amik nih ade beri effect berat badan atau naikkan selera makan x ek?

regards,
Unsmiley

Lyn Yusoff said...

salam sofia,
so far mkn ni rasa kenyang plak..
lunch pun amik lite2 jer..