Instagram

Orang ada blog, kita pun nak ada blog..

Orang ada FB, kita pun nak ada FB..

Orang ada twiiter, kita pun nak ada twitter..

Kannnnnn…

Now, Instagram pulak. I pun adaaaaaaa……

Currently, I’m using instagram. Lama jugak ada acc Instagram ni, tapi cam malas plak nak update thru phone kecik tu. Sejak ada new gadget ni, rajin gak lah. Tapi sebab malas nak bawak ke hulur ke hilir gadget tu pg kejer balik kejer, kekadang gak ber update. Tgk mood katanyer. Hahaha,.

Baru nak berjinak2. Tak lah mcm korang yg terror Instagram.

Here's the original Instagram pictures.

IMG_0011 By Puteri. Umur I 15 thn U!! muda kan I *perahsan* Hahahaha

IMG_0007 Dia mmg sengaja buat muka gini. Alasan dia nak tiru muka The Mummy

IMG_0015 Busy colouring

IMG_0021 Orang demam maggie tom yam jer yg lalu masuk dlm tekak ni.

So, if you have the Instagram app on your gadget, you can follow my Instagram. My username is lynyusoff.

Daaaaa!!!!

 

2 comments:

Amanda Suria said...

dah delete dah instagram..ada org x suka..letih la..

Lyn Yusoff said...

sria,
aduhaiiiiii, sape lah yg tak suka tuh..