Oreo Cheesecake

One of my fav too.

Lyn mmg hantu cheesecake. Klu bagi yg plain tu pun boleh habis sensorang.

IMG-20130126-00093 Tempting rite??

This one captured my heart :D

Was given by my niece. Home made yer. Takde beli2 punya. Hehehe. The taste was good. Tak terlalu manis & muak sangat. Just nice. Ater neneknyer tak kuat manis kan. Nnti klu manis sgt neneknya tak dpt rasa.

Everyone love it!! :D

Tapi tu lah, my niece kata ni percubaan jer. Kononnya lah. But even percubaan pun, the taste not bad & menjadi pulak tuh. Tak sia2 mencuba. Hehehe.

Dan skrg, masing2 duk teringin lagi. Hari tu tak puas makan. Percubaan katanya. hehehe. Disebabkan masing2 kerja, tunggu cuti CNY jer nnti kita buat. The recipe is simple and easy to make, most important it is delicious. 

 

6 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

wahhh sedapppp...huhu tapi sejak last week tekak tak elok..batuk pun tak berhenti lagi..huhu terpakse jaga makan...huhu

regards,
Unsmiley

Amanda Suria said...

terus rasa mcm nak makan chesse cake plak..

Lyn Yusoff said...

sofia,
takpe.. nnti dah baik.. boleh lah makan yer..
get well soon yer

Lyn Yusoff said...

suria,

sila beli hahaha

Madam Casper said...

ya Allah sedapnya...tu baru tgk kalau dapat makan lagi sedap tu

Lyn Yusoff said...

Madam casper,
buatlah kak..
klu taknak buat, beli saja..
hehehe