I’m Still On Holiday :)

Hi LoVers,

Good morning everyone!!!

Did anyone start working today? Sila angkat tangan!!

I’m sure ramai yg dah start bekerja hari ni. But, I’m still on holiday mode. Hehehe. Jgn jeles yea.. Will be back to work on the 18th Feb, next Monday :))

image4 hari bercuti just spend my quality time with my beloved family. Ada makan2 skit on weekend hari tuh. Hari ni semua adik beradik Lyn dah start kerja. So tinggal lah Lyn dgn mak & my nieces. Sekolah pun cuti lama gak rupanyer. But today, I’ll be away for somewhere. Cuti2 dgn my friends pulak. Just a short trip.

Bosan kan duduk rumah. So dgn masa yg terluang ni, baik lah pgi menghiburkan hati setelah penat bekerja. Bukan selalu dpt cuti lelama mcm ni. Syoknya tak terkata. hehehe

And I think I better stop here. Nanti byk lagi Lyn membebel. Hehehe

Last but not least, Al-Fatihah untuk Allahyarham Azhar Ramli aka Jejai Ramli yg telah pulang ke rahmatullah semalam. Semoga roh Allahyarham di tempatkan dikalangan orang2 yg beriman dan beramal soleh. Utk isteri, anak2 dan keluarga Allahyarham, semoga kalian tabah dgn dugaan ini.

Lyn pernah berjumpa dgn Allahyarham sewaktu sama menjadi penyokong Redmummy di Midvalley beberapa thn yg lalu. Tu lah kali pertama dan terakhir kitorang berjumpa. 

[Pic, credited to Google image]


4 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Wahhh sofia lah tuh antr yg dh mula keje...aihhh...bestnya dapat sambung cuti...huhu jealous!

alfatihah buat jejai...semoga rohnya dicucuri rahmat...

regards,
Unsmiley

Amanda Suria said...

Alfatihah...dah baca td kat blog GTO...semoga keluarga arwah tabah..

Lyn Yusoff said...

spfia,
cuti lama pun tak buat ape..
jalan2 jer..

al-fatihah tuk Allahyarham

Lyn Yusoff said...

Suria,
Al-fatihah
semoga keluarga arwah tabah.. sama2 lah kita doakan