Ini lah Kehidupan

15 Agak2 kita mcm ni tak??

Orang lain Lyn tak tau lah. Klu Lyn mau kena rembat dgn my sis. Klu my mum boleh chill2 lagi. Tapi klu my sis, mau dia jeling2 klu tak buat kerja. Mcm singa lapar u. Hehehe.

Source : FB


4 comments:

Amanda Suria said...

Lebih kurang la...

Rasp said...

kkdg buat pe'el ni gak...
nak nak bila kat opis over busy...
balik rumah kelentang kelentong...
then memang ku buat2 tak pandang jer baju menimbun tu hehehehe...
tapi paling lama dibiarkan pun is 2 days...

Lyn Yusoff said...

Suria,
tak elok.. tak elok..
heheheh

Lyn Yusoff said...

Rasp,
heheh.. takpe sis.. janji tak menimbun. dua hari kira ok lah tuh.
klu kat rumah Lyn, hari2 kena lipat woo... klu tak.. rimas mata memandang..