PRU #13

Hi LoVers,

Good morning everyone.

I’m still on holiday since I’m working in Selangor. Public holiday uolss. Woot!! woott!! So malam tadi mmg berhempas pulas tgk keputusan pilihanraya. I feel so nervous okey.

IMG-20130505-00172 Alhamdulillah, my third time cast my vote. Went with mum, sis & niece early in the morning.

IMG-20130505-00171 Panas dan panjang queue tak usah ckp lah kan. Namun demi tanggungjawab sebagai rakyat Malaysia kena di utamakan * Eceh….* :)

Btw, I’m not talking more about elections result. Sebab tak pandai sgt berpolitik ni. Takut nnti salah tafsir pulak. Keputusan pun dah keluar.

Jadi……..

Pada mereka2 yg menang, tahniah lah. Pada yg tak menang, usaha lagi dan buktikan anda jugak berupaya tuk next 5 years nnti. Yg menang tu tunaikan lah janji2 anda sebagaimana yg anda telah war-warkan dahulu. Jgn pulak dah menang lupa dgn janji2 manis mu yer. Amanah rakyat tuh.

*12.15am*

6 comments:

Rasp said...

tahniah pada yang menang....

tapi this election should be a wake up call to the malays....

Amanda Suria said...

Tahniah pd yg menang...hentikan telagah..teruskan usaha..kaum cina dh tunjuk taring dah..terlebih sorak takut kampung tergadai..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

bestnye dapat cuti..

jari tu nampak macam pakai inai hehe

regards,
Unsmiley

Lyn Yusoff said...

Rasp,
marilah kita sama2 bersatu

Lyn Yusoff said...

suria,
tu la. jgn mula kan isu perkauman..
nnti merana diri

Lyn Yusoff said...

Sofia,
inai biru.. hahaha