Weekend Yg Sibuk Katanya

Hi LoVers,

Weekend138Weekend ni Lyn agak busy skit. My cousin’s wedding. Mmg kena start rewang dr hari Jumaat sampai Sabtu. Biasalah klu majlis kenduri kahwin di kampung kan. Sure ada rewang2 punya.

Tapi I takde rewang masak2 gitu kan. Habis make-up mak cair ko. Hehehe. Sure lah dtg tlg apa2 yg patut kt dalam rumah jer. Tak pun duduk bergossip dgn cousins. Ermm bukan selalu jumpa pun. Kenduri2 mcm ginilah dpt jumpa saudara mara yg jauh2.

So this week mmg takde kemana, tidur pun tak boleh nak over sgt. Klu tak bantai tidur jer weekend cam gini.

Oklah guys, better stop here.

Have a great weekend. See you guys on Monday!!! :)

[Pic, credited to Google image]


6 comments:

Rasp said...

sure hectic nye ni....
rewang memang memenatkan...
tapi kalo join tolong2 pun penat gak oooo but enjoyable....
have fun sis and take care!

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

cuti sekolah ni memag banyak kenduri kan...seronok..dapat makan lauk kenduri...
semua best...
saya pun ader gak dapat jemputan kenduri minggu ni...

Lyn Yusoff said...

rasp,
mmg ttp penat pun kak..
but the best part dpt jumpa sedara mara.

Lyn Yusoff said...

lizz,
betul tu dear..
cuti sekolah ke tak mmg byk jemputan.. time cuti sekolah lagi la bertindan2...

Amanda Suria said...

if cuti sekolah ni memang banyak kerja kahwin kan Lyn..tp tu la..along xde jemputan plak bulan ni....

Lyn Yusoff said...

suria,
selamat along..
lyn cousin jer lah.. lepas tu relax dah