Shoulder Length

page1This lovely pictures that I've found on Google. The main point of this pictures to show off the hairstyle.

Personally, I'm dying to cut my hair off. I've mentioned this a few times, tapi tak menjadi pun. Sometimes siap bertekak with my sis. Just minta idea to cut off my hair, paras mane and so on. Bila ckp Lyn nak cut off at shoulder length, dia punya marah, mengalahkan rambut dia.

Pendek sgt la!! Tak sayang ker??

Rambut I cepat panjang lah.

No way!!! If u want to cut off, make sure lepas paras bahu.

Macam rambut dia. Over kan?? And honestly Lyn terus terputus nafsu nak potong rambut. Seriously. Actually, mmg tak pernah potong at shoulder length. Dari kecik mmg Lyn berambut pjg. So kali ni mmg nak buat jugaklah. Tgklah next month ni, mmg nak cut off jugak. Nak kasi ringan skit kepala ni & nak ubah style. Hehehe

Owh yer, my sis Kak Ngah, masa dia bujang2 dulu rambut dia paras buku lali tau uolssss. Giler punya pjg. Dia urus sendiri, sometimes je mintak tlg org. Tapi bila dah kawin, beranak semua, tinggal lah paras pinggang sampai lah skrg.

Tapi takde lah nak pjg sampai gitu, paras pinggang ni pun dah tak larat. Hehehe


2 comments:

Amanda Suria said...

Along pendek terus....layered cut.....panas...x fikir panjang. ..zassssss. ...siap kena mrh....

Lyn Yusoff said...

Suria,
tu lah ingat nak cantas terus kasi pendek..