Salam Aidilfitri

This is a sticky mode, do scroll down for latest entries.

As Salam LoVers,

syawal1 I would like to wish all our Muslim friends SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN and wishes everyone a great holiday.

Di kesempatan ini, Lyn ingin memohon seribu kemaafan diatas ketelanjuran kata yg sengaja atau tidak disengajakan di media sosial ini. Semoga dengan kemaafan kalian akan memberi keberkatan pada Lyn di bulan yang mulia ini.

Di harap dengan kedatangan Syawal tidak berapa lama lagi akan menceriakan lagi suasana Hari Raya kalian. InsyaAllah :D

Bulan Ramadhan bulan yg diberkati
Disambut dgn hati yang suci
Hendak kirim kad tak sempat lagi
Kiriman di sini jadi pengganti

Mari bersama menyambut lebaran
Memupuk perpaduan sesama kita
Aidilfitri hari kemenangan
Saling bermaafan dihari mulia

Last but not least, take care of yourself and your loved ones during this festive period. Enjoy your Raya & holidays!!!

Love,
Lyn

12 comments:

idzwa kamaruddin said...

selamat hari raya :)

Hernee Nazir said...

selamat hari raya lyn :)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum,

Selamat hari raya kak...maaf zahir dan batin yer =))

(Nak duit raya boleh? :p hehehe)

May you have a great hari raya with your family yeahhh =))

regards,
Triplesmiley




Mya said...

Selamat hari raya lyn.
Maaf zahir batin :)

Amanda Suria said...

Selamat hari raya Lyn...maaf zahir batin...

Mummydearie said...

Selamat Hari Raya, Lyn. Tak sangka dah seminggu rupanya kita raya. Macam baru semalam je start cuti raya. Aduh, tension nak dapatkan mood kerja balik lepas cuti panjang nih!

P.S. Akak jumpa Bokitta kat Ampang Park tapi tak beli sebab tak banyak choice dan tak berkenan pulak di hati pilihan yang ada tu.

Lyn Yusoff said...

Idwa,
Selamat hari raya, maaf zahir batin

Lyn Yusoff said...

Hernee,
samala kita, Selamat hari raya :)

Lyn Yusoff said...

Sofia,
selamat hari raya dik..
maaf ye klu ada salah silap.

duit raya?? amboiiii dah besar panjang tak dpt lah kan.. hahahha

Lyn Yusoff said...

Mya,
selamat hari raya, maaf zahir batin yer

Lyn Yusoff said...

Suria,
selamat hari raya, maaf zahir batin :)

Lyn Yusoff said...

MD,
selamat hari raya kak. maaf lah klu ade salah silap yer..
masuk kerja hari ni pun, mood tak berapa nak ok. maklum lah cuti pjg hhehehe

owh jumpa dah yer.. tapi klu nak cantik2 better pegi the curve tuh.. or pegi warehouse mak neelofa.. sana mmg byk pattern yg cantik2..