Mood Merundum

Hi LoVers,

Supposed to update my hari raya’s entry today. But… but…..

I’m not feeling well. Huhuhu

Suddenly I got headache & flu last night. However, my headache not so bad. Just a little bit dizzy. The reason why I got headache sbb bau cempedak. Lyn mmg allergic bau cempedak, apa lagi durian ni. Ermm.. my adik & BIL brought back from their kampung, Aloq Setar on weekend. Tapi Lyn tak ckp apa lah kan. Buat tak tau jer. Nnti terasa pulak. Paling kurang pun, sapu balm jer and rest dlm bilik.

In package with flu too. Flu ni takda kaitan lah dgn cempedak. Dari weekend dah mula terasa dah. Tapi last night mmg teruk betul. Demam mmg takde lah. Dah check temperature dah pun. I was thinking because of haze baru2 ni kot.

I slept early last night. I can’t remember what time I slept last night. What I remember was that I was reading some article from my iPad. Tau2 dah terlelap jer. Sedar2 jam 3am. Huhuhu.

Since bercuti raya hari tuh, usually I stay up till at least 12am at the earliest and wake around 7am or earlier. Klu mengantuk boleh tidur lagi. Memang sedap lah kan. Tapi dah start kerja ni kena lah tidur awal. Nak kena tune kepala ni back to usual working time. Hahaha.

Mungkin sbb tu pening kot. Alasan sgt kan. Hahaha

Better stop here. But nak belanja satu pic… Taraaaaaaaaaaa….

2014-07-28-11-33-23-468On 1st day of Syawal. Green & pink theme. Baju from Bandung. Special made by personal tailor of mine. Aimee Royal instant shawl from Radiusite :))

Sandal jer buruk. Hahaha. I olsss mane ada kasut raya kan. Giteuw!!! :P


7 comments:

idzwa kamaruddin said...

tetap cantik :)

Mummydearie said...

Amboi masa ambil gambar raya tu mestilah tengah sihatkan. Senyum melirik. Eh, akak pun teringin sangat nak pakai pink/green tapi belum tersua lagi corak menarik. Tengok orang belanja gambar jelah cukup :)

Moga cepat sihat. Nak kena tune balik cepat-cepat sebab lepas ni takda cuti panjang dah. Kerja, kerja, kerja jelah kita ...

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum...

kak...get well soon yaaa...

Ehhhh cantik lah combination color tuh...sofia plk tahun ni kalo blh tudung n kain tuh nk sama color hahahaha

Btl tuh kak...mmg nk kne tune balik cara tido kite nih bile dh start keje...sofia asyik rs sakit kepala mcm mengantuk je...tp bila nk try tido waktu lunch xblh nak lelap..rs tido mcm tak puas je..haha

regards,
Triplesmiley



Lyn Yusoff said...

Idzwa,
*blushing* thx yang

Lyn Yusoff said...

MD,
time raya semuanya sihat.. masuk raya kedua perut meragam. hahaha

yelah, lepas ni no more cuti pjg yer. kerja jer smpai hujung tahun. mecikkkk

Lyn Yusoff said...

Sofia,
tak kisah lah sofia, janji msuk color baju & tudung tuh. tapi sekrg org tak heran sgt.. suka warna2 contra kan.. tapi kena berani..

tu lah.. cuti lama kena set balik kepala ni. tapi sakit kepala pulak yg dpt.

attyfir said...

selamat hariraya dan maaf zahir batin lyn.semoga sehat sejahtera selalu.amen