Another Weekend

Hi LoVers,

HappyWeekend_July Today is Friday.  Meaning weekend is coming. Yeayyyyy!!!!!

Anyone apply for annual leave on Monday? Klu yer, mmg best lah korang cuti straight 4 hari kan since Tuesday is Malaysia Day. Klu cuti hari Isnin kan best. Straight cuti 3 hari. Tapi tak dpt lah. Takpe lah, yg penting next week kerja 4 hari jer. Tak stress mak hencik. Hehehee

This weekend agak free. But I will be going to see my bff. Lama gila tak jumpa dia.

Oklah, better stop here.

Happy weekend and happy Malaysia day!!!!

[Pic, credited to Google image]

2 comments:

Amanda Suria said...

Happy weekend Lyn...along vacation dari malam ni sampai la 17hb...KITA SERANGGG UTARAAAAA.....

Mummydearie said...

Yeah, esok wiken! Bestnya, tak sabar pulak. Macamlah tak pernah jumpa wiken akak ni yeak!

Akak tak beritahu pun bos, sampai la ni masih berbelah bahagi nak ambil cuti potong gaji ke tidak hari Isnin tu nanti :)