Nak Rindu Awak 200% Juga

rindu-awak-200 Seriously, I’m watching this drama without failed everyday. Gila kan. hahaha. Aura dia sbb Zul Ariffin jer pun. Seriously mmg dari dulu minat lakonan Zul ni. Yg Aida Jebat tu, seriously tak kenal pun sapa dia. Sorry lah erk.. Hahaha

Last episode on Monday. Memang tunggu2 the finale tuh. Korang boleh cari link drama ni. Merata dah pun. Tak payah lah Lyn nak share sinopiss or review kat sini. So mengadap lah jugak. Dah mmg tiap2 hari mengadap pun sampai kena jeling dgn maam besar kat rumah. Ater waktu solat pun kedaung. Mau lah tak kena jeling kan. Hahaha.

It was romantic drama on the last 8 episode. I love the romantic couple scene during their honeymoon at Turkey. Mmg cair jugak lah tgk. Pastu sengih2. Konon lah membayangkan dgn seseorang. Hahaha. Motiffff ko Lyn!!! 

Lepas tu keluar lah status ni kat FB…

RA It was crazy I tell you!!! Hahahaa

Mane mungkin dapat kan. Saja lah tgn tu duk gatal pi tulis mcm tuh. Hehehe

Ermmm tak dapat mcm Captain Zill Faezrul pun takpe lah. Yg penting Captain Mr. D I pun dah ok dah tuh. Tak payah nak demand sgt kan. Janji baik hati. Hehehe

Mr. D, Rindu Awak 200% jugak!!!! ^___^


4 comments:

Mummydearie said...

Amboi, tu dia.... dah mula menunjukkan bunga-bunga cinta dah ni. Dah pandai main rindu-rindu in public. Tak lama lagilah tu. Hehehe.

Akak baru tengok 103 semalam sekali eh dah habis. Adoi, kesiannya. Selalu je tak dapat tengok drama romantik cam ni tau. Maklumlah mak budak kalau nak romantik sangat, kena hentam sokmo dengan laki sendiri. Hahaha!

Lyn Yusoff said...

MD,
hahahah.. takde lah kak.. saja jer bagi meriah dlm blog ni.. gelak2. hehehe

boleh catch up balik lah.. tgk tonton or mane2 link pun ada..

Amanda Suria said...

mula2 kuar citer ni mcm x best...dah tgh2 baru ok...

Lyn Yusoff said...

MD,
dah nak hujung baru best.. heheh