Khair Si Bam Bam

Missed this little cute munchkin so much. Lama jugak tak jumpa si kecik tu since I’m quite busy last a few weeks. Walau pun rumah my sis dkt, tapi tak dan nak jengok. Just WA mummy nya jer. Tak pun tgk pic dia jer lah. Buat lepas rindu.

Ermmm maklumlah, dah lama in my family takde baby ni. Semua dah besar. Yg paling kecik pun Khalisy & Daniel jer. Both of them pun dah 3 thn dah pun. So bila dtg si kecik ni, mmg mengulit tak hingat lah. Passing sana sini. hehehe

Finally, I met him last week!!! yeayyyy!!!!

2014-08-31-18-42-53-431 Muka happy dpt jumpa Nanny dia. Klu dah dukung dgn Lyn tuh, mmg melekat jer jawapnya. Dia akan merengek bila haus jer. Lepas mummy dia breastfeed, sambung melekat dgn Lyn balik. Kemain sayang betul dia dgn nanny dia. Ada aura gitu. Hehehe. Pantang org mengagah, mmg mengekek duk ketawa.

Now, he’s almost 4 months. Dah mula dah mengiring. Tapi kejap jer la, ater badan kemain semangat. Dukung sekejap pun dah lenguh tgn. hehehe

2014-08-31-18-43-21-189 Suka betul masuk jari dlm mulut. Bila kita tarik, dia masukkan balik. Geram betul. Ermm tgk lah tgn & peha dia. Geram kan tgk. Hehehe

Thx you mummy coz brought him back to see his nanny last week. Puas dah gomol dia tak hingat sampai dia rimas. hahaha. Lepas tu kena pass baton sbb tak larat nak dukung dia lama2. hehehe

Minggu ni kita jumpa lagi ok, coz nanny nak jumpa mummy awak, nak discuss something!!!


3 comments:

Mummydearie said...

Mana dia tak sayang Nannynya. Tengoklah tu sedondon je warna baju Nanny dengan kasut si Khair ni :)

Lyn Yusoff said...

MD,
hahahaha.. tau takpe..
sure lah sayang kan.

Amanda Suria said...

Siyes...along tgok pun geram...terusrindu kat qhaira