Sessi Luahan Perasaan

Ermmmm.. tak tau nak mulakan macam mana.

Since my blog is not private, dan mmg tak tau nak private kan mcm mane. Mmg Lyn takkan tulis apa2 lah yg private lagi confidential dalam blog Lyn ni. Cuma something happen last night. Adalah berbalas sms dgn hamba Allah ni. Panjang berjela jugak lah Lyn menaip since dia mmg payah nak reply WA. So sms the only way yg dia sure akan reply.

The sms quite long jugak lah yer. Sbb Lyn bercerita from A to Z. Kira 3/3 jugak lah panjangnya. So lama jugak Lyn tunggu hamba Allah ni reply.

And taraaaaaaaaaaaaaaa….

Ingat kan pjg gak. Rupanya… sms dia sgt simple yer. Hanya 4 patah perkataan sahaja untuk menjawab persoalan Lyn yg panjang nak mam*us tuh. Huh!!!! Serious I can’t imagine the answer only like that. Serious Lyn hangin betul.

Aku tulis panjang2, ko reply tu jer. OMG!!!!! Memang takda perasaan betul lah kan.

So I just leave it there. Malas nak reply balik. Sbb klu reply sure Lyn akan hangin balik. Lantak pi lah situ. Susah kan klu berckp dgn org yg takde perasaan ni.

Block the number, block the Whatsapp. I don’t want to answer his/her call & sms anymore. I’m so tired with that kind of thing.

Malam tadi mmg emo pun. Since my auntie came & visit me. Huhuhu.

Now I feel better. Dah tak emo dah.

Saja nak luahkan perasaan hari ni. Btw, I’m ok yeah. Tengok ni Lyn senyum ------>> ^___^ Hahahahhaa


4 comments:

Bitt (double IS) said...

kesian u...but dah happy dah kan sekarang ni :)

Mummydearie said...

Luahan perasaan di blog seharusnya 3/3 panjangnya ya, Lyn. Tapi takpalah. Akak dengar endingnya Lyn dah okey, so should be okeylah harapnya kes dah selesai. Memanglah angin satu badan kalau kita explain bagai nak rak soalan tetiba dapat jawapan 4 patah perkataan jek. Adoi, sama panas macam kat ofis akak sekarang ni!

Amanda Suria said...

Harap Lyn dah ok..sabaq na...

S. said...

Sabar yeelal lyn :)