Kembali Mengumpul

Dulu2 rajin mengumpul novel. Tiap kali ada cerita best mesti beli. Baca sekali jer lepas tu simpan buat pekasam. Hehehe. Agak2 boring pi selongkar balik, then baca balik. Klu cerita best, sure baca dua tiga kali. Amik feel katanya. hahaha

Ermmm lama dah kes mengumpul novel tuh. Zaman2 baru mula kerja, sejak pegang duit sendiri. Dpt gaji jer mesti beli. Tapi takde lah byk mana pun. Paling byk pun dua buah novel jer. Sbb klu beli byk, ntah bila lah nak habis baca. Lyn ni mmg ikut mood. Tapi klu cerita novel tu best, jam2 tu gak nak habis kan. Ermmm tak sabar nak tau ending. hehehe.

Then stop dah mengumpul novel bertahun2 lamanya. Macam malas jer.

Lately ni dah mula mengumpul novel balik.

20140903_224537 Semua gara2 cerita kat TV. Hehehe. Pantang ada cerita best, mmg Lyn beli. Mcm Lyn ckp tadi, tak sabar nak tau ending. hahaha. Lately ni jer start kumpul balik. Start pun dgn Projek Memikat Suami & onwards. Novel dua yg bawah tu was my favourite too. Mmg ulang2 jugak baca. Yg lain2 jgn di tanya, ntah kemana pergi nya.

Luckily, I’m not a novel collector. Beli mana yg best jer. Bukan mcm org lain, siap bertimbun2 novel kat rumah. Siap boleh buat library lagi. hehehe.

Lepas ni tak terpikir lagi nak beli novel apa. Lepas jer Rindu Awak 200% belum ada lagi cerita yg berjaya mencuit perasaan. Hahaha.

4 comments:

Mummydearie said...

Drama baru pukul 7 tu tak best ke? Akak memang tak tengoklah. Bab kumpul novel ni, akak boleh dah buka mini library tapikan...kalau akak susun, rasanya 90% akak belum baca. Maklumlah sekarang ni tengah sibuk main game. Eh, tak, tak...sibuk sebenarnya!

Amanda Suria said...

semua tuh along dah ada dan dah jadi koleksi dah...heheheheh

Lyn Yusoff said...

ND,
Best jugak kak.. yg drama baru ni kureng skit. maybe sbb baru lagi..
hahahah.. sibuk main game rupanya...

Lyn Yusoff said...

Suria,
mmg tak leh challenge along..
along sure lagi byk