Need Help

Hi LoVers,

Can anyone recommend any good collagen supplements?

So far I’m taking two brands, but yg 1st brand tu tak berapa nak works sgt. So I decided to stop jer. Yg 2nd tu pulak Lyn tak boleh nak minum/makan. Allergic rasanya kot. So Lyn stop makan any brand of collagen. But I’m still continue with other supplement especially for my health.

But now, Lyn nak start minum/makan collagen balik. Tapi tu lah byk sgt brand yg ada kat market skrg ni. Sampai tak tau nak pilih yg mana satu. Pening jugak kepala ni duk pikir. Tgk brand ni bagus dah, tapi bila tgk brand yg lain lagi bagus plak. Mana lah tak pening. Hehehe

Lagi satu bab harga lah. Ada yg mahal mencekik jugak. Tapi tak worth plak. Klu murah pun, if berkesan apa salahnya kan. Yg penting effectnya. For me, mahal ke murah takda masalah. Yg penting hasilnya.

So far ada a few list collagen yg Lyn dah tgk testimonialnya. Nampak customer makan/minum bagus hasilnya. So kena compare jugak base on effect nya. Dlm masa 2 3 hari ni boleh jugak pikir yg mana Lyn nak beli. Once decided jer, boleh dah beli.

But maybe you guys boleh recommend any good collagen supplements for me. Kata sharing is caring right?? hehehe


3 comments:

Mummydearie said...

Bab ni akak memang kurang sikit. Maybe ada orang lain yang boleh beri cadangan berguna kat Lyn. Cakap pasal collagen, jangan-jangan ada stok kat rumah. Biasalah lepas beli sembunyi pastu lupa!

Lyn Yusoff said...

MD,
hahahah... pi tgk kat rumah tuh..
ntah2 ada berkotak2.. hahaha

ieda abdullah said...

lynn...
customer akak guna collagen shaklee...memang positive remark dari dia..harga mmg agak mahal tapi berbaloi dengan kesan yang kita dapat.

tentang kesan sampingan tu kena tengok juga...ada orang allergic dengan makanan laut.

boleh sms/wa akak utk sembang2...
0107796751