Update For Today…

Hi Lovers,

Good morning everyone!!!

Owner of this blog is having fever, flu, bad cough, headache & sore throat in package now. Yesterday, I went to training, but I feel like uneasy.

Rasa nak pengsan but ku tahan2 gak. Rasa nak menyandar jer kat kerusi. Nasib baik takde aktiviti byk sgt yg memerlukan kita ke sana ke mari. Klu tak mau collapsed agaknyer.

Ape makanan yg masuk dlm tekak ni pun, tak rasa ape. End-up keluar balik. Makan sambal yg biasa tu pun katanya pedas kaw2. Yelah tekak tak sedap. Mmg gitu. Bibir pun makin menipis. Muka pun sudah cengkung kata kawan2.

Kat my house mmg masing2 tgh tak sihat skrg ni. Started with my lil sis, my BIL, my uncle, mum, myself & now my niece Baby plak yg kena. Cuma my sis sorang ni jer yg masih sihat lagi. Lil sis, BIL & my uncle dah kembali sihat. Tinggal kitorang jer ni.

Kat rumah, masing2 duk bertampal koyok bagai. Balm CNI sentiasa menemani. Pantang sok sek sok sek terus kena calit. Klinik mmg dah pg, tapi belum ade tanda2 nak baik. Musim ker erk?? Ada gak kawan2 yg demam kemain teruk. Musim rasanyer.

Actually malam ni pun still tak larat. But sambil2 tgk TV tu update lah skit2. Yg lain2 tu Lyn dah pull back entry. Rasa malas nak publish.

I’m still flat at the moment. If bangun pagi still rasa tak larat gak, mau Lyn MC gak nampak nyer. Hopefully, I feel better. InsyaAllah.

Enuff said.

Bye!!

* This entry I write at 12 midnite & auto-publish this morning.

4 comments:

SURIA AMANDA said...

get well soon dear

Mymie Sein said...

get well soon ye my dear..

Lyn Yusoff said...

Suria,
thx along :)

Lyn Yusoff said...

Mymie sein,
thx so much :)