Beautiful Sleep

Berapa jam korang tidur tiap2 malam?

8 jam?

7 jam?

6 jam?

5 jam?

We must have at least 7 hours of sleep everyday.

image Lyn pun kekadang 6 jam jer tidur on weekdays. Klu weekend lagi lah, 5 jam. Tapi weekend leh qada tidur balik. Klu kerja, nak qada’ apanyer kan. hehehe. My problem, tidur cepat pun mengantuk, tidur lambat apa lagi. Teruk kan. Hehehe

Last time, off to bed at 11.30pm, but lately ni, everyday except weekend, I’ll go off early and having my beauty sleep like around 10.30pm. Sejam awal. But ok lah dpt tidur awal skit. Kurang lah skit mengantuk next day tuh.

Sbb tu skrg ni, klu dah jam 10.30pm onwards Lyn tak mekak2 kat twitter dah. Ater dah tidur awal kan. hehehehe

Ermm, this Saturday, kita dah start puasa, sure waktu tidur akan berkurangan sedikit. Nanti nak bangun sahur sume kan. So kenalah pandai kita mengurus kan masa.

[Pic, credited to Google image]

4 comments:

SURIA AMANDA said...

percaya x kalau along ckp along tido seawal 9.30 mlm?haaa...duk umah sewa xde buat apa..mmg tido cepat..so xde masalah ngan kemengantukkan kat opis...

Mymiesein said...

Susah nak dapat Beauty sleep lagi2 bila Ada anak... Bnyak kena korbankan...

Lyn Yusoff said...

Suria,
wahhh lagi hebat..
kul 9.30pm dah tidur..

Lyn Yusoff said...

mymiesein,
dah ada nak, evne dah tidur pun kena bangun blik..hahaha