Creative Vintage Perfume Bottles

Take a look 1st…creative-perfume-bottles-33o_I1UWI1IS15JPEmScreative-perfume-bottles-06creative-perfume-bottles-29creative-perfume-bottles-35creative-perfume-bottles-24creative-perfume-bottles-19Klu dpt bottle2 yg cute mute cam ni, confirm tak buang. Boleh buat perhiasan gitu. Cantik bangat sih. Lyn byk gak perfume bottle yg cute mute cam ni, Lyn simpan jer. Sayang betul nak buang. Walaupun dah takde isinyer lagi, tpi bottle yg cntik tuh, mmg wat Lyn teringin sgt nak simpan.

Korang pun mesti sama cam Lyn kan. Yelah orang perempuan kan pantang nampak benda2 yg cute2 gini. Pasti akan disimpannyer… Hehehe

[Pic, credited to Google image]

6 comments:

jomsantaisekejap said...

Salam santai. Ada special award untuk anda. Terimakasih atas sokongan dan motivasi. Keep in touch.

Just Call Me Bitt said...

hi lynn...dulu kite simpan botol2 tu tapi skang ermm mcm malas betul alang2 simpan masuk kotak, seal terus hehe malas nk lap habuk bagai...

Kaseh NazLieza said...

cntik btol botol2 perfume tu kn kak..

aisyahussein said...

nesti rege nye pun beriban kn?

Lyn Yusoff said...

Bitt,
I suka kumpul brg2 mcm tuh.
klu letak dlm almari khas mmg cantik

Lyn Yusoff said...

Lieza,
mmg cantikkkkkkkkk

Aisyah,
sure beribu riban..... hehehehe