Cerita Makan :)

IMG00754-20110105-1307...Eh!! Lyn tak pernah nampak lagi Honda Freed ni atas jalan raya. Dalam flyers & newpaper nampak cantik & sporty gak lah. Tapi bila tgk on the road. Agak sedeyyy lah. Tak terpikir Honda wat kereta design cam gini. Honda punya design kan cantik. Kalah si putih. Hehehee

I was in the office one whole day. Dgn pagi tak breakfast sbb nak cepat punya pasal. Lagipun klu breakfast pagi2 mmg perut Lyn ni wat hal. Dia kena breakfast dlm kul 10am onwards gitu. Baru perut Lyn tak wat hal. IMG00755-20110105-1508So tengahari tu, mmg cepat2 je nak pergi lunch. Tapi lunch I pukul 2.30pm ye kawan2. Ater tak sempat nak lunch on time. Jadiknya time tu je yg free. Makan plak laksa. Laksa kakak ni mmg sedap. Bab hirup kuah tu yg paling best. Nikmat sungguh.IMG00761-20110105-1810After working hours, my lady bos nak wat meeting. Lepas je habis meeting, dia bagi kitorang makan cream puffs. Sedap giler cream puffs ni. Tak manis sgt. Lembut plak. Dlm 3 – 4 ketul gak Lyn ngap masuk mulut. Mmg sedap sgt2. Rasa2 nak tanya je my bos mane dia order cream puffs ni. Leh wat makan masa kenduri nnti.

Lepas meeting tu terus je balik rumah. Tapi seksa lalu federal highway tuh. Jammed nyer cam hawau. Sakit hati betul. Ergghhhhhh

10 comments:

PuanBee said...

wah tengok cream puff nih lagi terliur nk dibandingkan burger tuh..

PuanBee said...

dush dush tumbuk pintu..hihi datang sini dah follow jugak! mood tengah baik nih..

sW33tdARLiNG said...

lyn, we should get together hunt the best laksa in town laa... i pun gila btl ngan laksa...
Jom Join GA PILIH THEME BLOG

Just Call Me Bitt said...

lynn cream puff tu try la buat senang tapi kalau makan besar baik order jek kannn hehe

Lyn Yusoff said...

PuanBee,
cream puffs dia sgt sedapppppppppppppppp

Lyn Yusoff said...

PuanBee,
dah follow u jugak..
thx for dropping by erk :)

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling..
wajib to get together..
u find a place the best laksa in town..
then buzz me ok...

Lyn Yusoff said...

Bitt,
tak reti nak buat sendiri lah yang..
better order saje..
hahahaa

CathJ said...

nyummm.. nyum...nyum... my fav... cream puff... ^_^

Lyn Yusoff said...

CathJ,
my fav too..
sedapppppppppppppppppppp