Takde Kerja, Cari Kerja :)

After working hours ari tuh, my lady boss nak buat meeting kat office. So sementara menunggu dia, kitorang ni semua duk lah pot pet kat luar before masuk meeting room. Macam2 lah cerita yg duk keluar. Daripada topic kerja, sampai lah topic jerawat, hairband & rambut. Hehehehe…P1060755...My colleague Sue ni mmg rambut panjang. Masing2 duk melayan dia. Ada ker dia suh carik rambut gatal kat tgh2 alam tu. Sabar jelah. Tak kuasa dorang nak melayan. HaahhaaP1060756P1060757My colleague yg sorang lagi ni, duk melayan dia wat kepang rambut. Alahaiiii, halus nau ko buat erk. Kalau Lyn wat besar2. Senang & cepat habis. Tapi dia buat tak habis pun. Ater, mak besau dah panggil masuk meeting, terus lah tergendala projek kepang rambut. Hahaha

Eh!! Lyn pun tingin nak wat gak. Tapi klu wat kepang rambut ni, orang yg buat pun penat, tuan punya rambut pun sure terlentok2 penat. Ater wat rebonding pun sakit pinggang, ni kan lagi nak wat kepang rambut. Hehehhe

6 comments:

black_mel said...

nice2..kreatif btul diorg tu...

Lyn Yusoff said...

Black_mel,
yg sorang tu mmg kreatif..
tpi nak buat nyer tak tahan wooo..
penat...

PuanBee said...

loh tak dak kerja..teringat masa bee kerja dulu gini lah ropanyer

sW33tdARLiNG said...

teringin nak buat masa pergi bali aritu tp tak sempat masa...
Jom Join GA PILIH THEME BLOG

Lyn Yusoff said...

Puan Bee,
sbb takde kerja lah bebudak ni buat keje ni...
ehehehee

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
nnti ade rezeki pg bali boleh buat lagi..
kat sini pun ada jugak...