Weird Collection of High Heels :D

Some of the shoe inventions look so painful, funny, weird… hehehehe… Check them all :)003shoesDM_468x320alexander-mcqueen-crazy-shoesdior-and-proenza-schouler-weird-shoessuper_high_heels02high-heels-John-Gallianoweird-sandalssergio-rossi-sphere-heelshigh-heels-diorweird-shoesnina-ricci-weird-shoes31578634image001Hahahhaha. Agak2 korang, korang nak pakai tak kasut gini???…

Klu korang pakai, serious Lyn salute lah. Tapi klu pakai, lepas tu terjatuh cam Lady Gaga, mak tak bertanggung jawab yer. Lu pikirlah sendiri. hehehe

Dan lagi satu, klu nak pakai kasut gini, pastikan korang ada insurans tau. Kang tak pasal2 masuk hospital plak. Manelah tau ada yg patah kaki or patah pegang ker kan. hehehe

Lyn rasa, Lady Gaga je yg boleh pakai kasut cam gini. Tu pun pernah terjatuh. Ape lagi cam kita yang tak biasa ni. Mau tertonggeng2 dibuatnya.

LOL :DD

[Pic, credited to Google image]

2 comments:

Bulan Bintang said...

heels biru ngan purple tu saya pernah tgk dlm blogger indonesia dia pakai kasut tu. siap beli lagi tuu.. hahah..oh mannn yg hitam takde cover kat kaki tu mmg over weird!

Lyn Yusoff said...

Bulan Bintang,
Owh really?? maknanyer mmg ada org pakai & beli lah erkk...
yg hitam takde cover tu mmg over weird.. hahahhaha